Já mám akci 23. i 24. takže 25. zřejmě budu úplná placka ale když to jinak nepůjde tak to zvládnu![]()
CK Parfumanie
razorblade mam pracovni vikend![]()
Co do jidla, tak jio nejlepe hodnocenou mi google vyplivnul restauraci Nejen dvorek. Driv byvala dobre hodnocena Bonte, ale byla jsem tam jednou a nic moc. Jeste se mi libi tahle italska, ale ma dost omezenou nabidku, takze nevim, jestli by si vsichni vybrali
Já určitě nemůžu, 25. má mladej pán narozeniny. Jestli mě vůbec do tý doby pustěj ty záda ![]()
Sweet Potato Po vánočním večírku jsem vždycky měkká. Ale třeba z něho nebudeme mít odvoz a budeme muset posledním vlakem a to by se mohlo zadařit. Vlakno budu i nadále sledovat ![]()
Karja Normální vánoční, letos jdeme na kolena.
razorblade Nejendvorek je dobra volba
razorblade tu italskou muzu doporucit, bracha ji moc chvalil. Ja bohuzel 25. nemuzu, mame akci se skolkou:( jinak bych se pripojila moc rada!
Tak určitě pozvou, neb se těšej že z toho kápne nějaký žrádlo ![]()
999 se zpozdenim davam na vedomi, ze 25/11 muzu. A klidne i spani, pokud se spat bude.
Jinak kdybyste nektera chtela toho 25/11 jet z HK, tak nabizim az tri volna mista v aute (jestli se se mnou samozrejme nebudete bat a jestli se nebudete v mym aute stydet:D) S vlakama je to ted od HK na pendrek...
razorblade možná já, ale zatím neslibuju
JankaM kdykoliv se ozvi, kdyz se rozhodnes. Casu je spousta :)))
Jinak ten Nejen dvorek je takovej průměrnej...na lístku či fotkách to vypadá líp, než chutná. Opakovaná zkušenost. Interiér nic moc. Pro mě nepochopitelně populární.
Nevím, jeslti se budu moct přidat, tak se na mě neohlížejte. Zároveň jinej tip nemám, Pardubky byly na gastronomii vždycky černá díra. Mně někdo doporučoval Bohémskou na Pernštejňáku, ale bude to spíš hospoda - kam se chodí špíš jíst než chlastat, ale ne nějaký ultra gastro. Nicméně jsem tam nebyla.
Přímo v těch mlejnech nic není?
Ještě jsem se koukla na gastrompapu a aspoň pár kaváren: Bakla Café a v centru je někde i kočičí kavárna :) taky epiphany patisserie. Nebyla jsem nikde z toho...
mitford sister ve mlynech je jen kavarna. By se prazska cast musela najist ve vlaku, ale zabtech 50 minut to asi nestihnou :)) jinak mne deiv chutnalo i v potrefene huse, ale to je tak 10 let naposledy
Nam se v Pardubicich nechtelo nic hledat, tak jsme se najedli v Zalozne na Pernstynskem namesti. Takova klasika, mela jsem neco jako licka a bylo to docela dobry. Od mlynu to neni daleko, ono to centrum je celkem maly.
My když jedem do Pardubic tak chodíme jen do pizzerie, na Pern. Náměstí k Dušičkúm nebo tam do rohu, to není nic reprezentativního, tak taky neporadím.
Nechcete jet do Pardubic tak třeba spíš v únoru?![]()
Že bych taky někam jela a nemusela dělat zbytečné státnice a tak?![]()
Mně tam totiž jede přímý spoj i od nás z totální řitě.![]()
Luna Mně taky
teda v řiti nejsem. Ale 25. už je zabité ![]()
Prosím vás, zakládám soukromý chat pro účastnice výletu do Pardubic. Pokud jste se tady vyjádřily, že pojedete, nebo možná, mám vás tam. Pokud jste tady nic nepsaly, ale zvažujete to, napište, ať vás tam můžu přidat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)