Evaeva co botel Matylda? Pohodlné sezení a hezký výhled ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jitka77 Jako nováček bych do toho asi nastoupit nechtěla, to musí bejt divný nikoho osobně neznat.
Aktuální vývoj u nás je, že se teda poprvý sejdeme celej tým a pak bysme se měli dvakrát do měsíce ukázat v kanclu individuálně. Sejít se týmem je ok, proti tomu nemám absolutně nic. Ale naprosto mi uniká, v čem mi jako prospěje sedět v kanclu vedle cizích lidí z jiných týmů, se kterýma jsem se možná někdy pozdravila v kuchyňce
A ti odstěhovaní si musí klepat na čelo.
Při zmínce o hot desks mi naskočí Saga Noren z Mostu, kde jednou přišla pracovat na nějakou policejní stanici, kde to měli, a druhej den si tam nastěhovala SVŮJ stůl. Já jsem Saga ![]()
Evaeva mne se libilo (a chutnalo) U modre kachnicky na Male Strane.
Vari Marina mi přijde trochu neútulná, moc veliká, rušná, plná turistů, co se chtěj rychle najíst.
clothilde Matylda je fajn, mitford sister tyjo, na Café Paris jsem úplně zapomněla, díky za připomenutí existence
Evaeva co LOsteria na Masarycce, na Národní mi přijde moc rušná. v Marině jsme byli minulý týden a kromě krásného výhledu mi to přišlo standard jídlo jen předražené. Nebo možná ještě Tančící dům?
Kokoskažižkovskou mám v merku. Ale ten tančící dům bude lepší, díky. Taky jsme tam kdysi byli a teď mně vůbec nenapadl.
Všem děkuju za tipy! Jste skvělé.
Povidla jsou v troubě 8 hodin a furt nějak nevypadaj, že by se chtěly dodělat! ![]()
Potrefenáhusa a je zapnutá? ![]()
Potrefenáhusa V tom receptru, který jste tady zmiňovali bylo tuším 4 hodiny. To mi přijde strašně málo. I když vlastně nevím, na jaké množství. Někdy je dělám i celou noc. Když se mi zdá, že se odpařují pomalu, klidně zvýším teplotu. Ale nepřidávám ani cukr ani ocet. Tak asi raději nebudu radit
notna ta noc by byla ideál , tak příště, švestek je plnej strom
Potrefenáhusa Ale nastuvuju si k tomu budíka po hodině, dvou. Celou noc bez dozoru bych to neriskla.
notna no jak to pozoruju dneska, tak mi to nijak zvlášť rizikový nepřijde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)