Dadoo Vlněné sestry tohle by ti nepomohlo?
Šití, pletení, háčkování,...
Potrefenáhusa letolet dekuju, jste strašně hodné. Třeba se vybičuju ![]()
![]()
JankaM tenhle typ okraje se ale šije na stroji, pokud tam něco navlékneš, tak to nejspíš nebude mít tento nadýchaný efekt. Hledej lettuce hem.
JankaM pokud by material sukne byl opravdu lehký, tak by to silnejsi vlasec zvládl. I když to navlekani by muselo být o nervy. Navíc by to chtělo, aby byl vlasec o něco delší než ten tunylek, aby byla látka na něm napnutá. Pak byvlasec neměl šanci zůstat rovny a vlnil by se
JankaM mama mi to delala na satech do tanecnich (pred strasne roky) tim rybarskym vlascem
Až se zima zeptá, cos dělal v létě, nebudu zaskočená :))

A protože počet ženského příbuzenstva, které lze zahltit šálou, je konečný, tak kdybyste někdo potřeboval jako vánoční dárek třeba, vyrobím. Konkrétně tyto jsou 56 x 200 cm, merino.
moora já, já, já!!!!!!!!!
moora ty teda jsou ![]()
Potřebovala bych jiné barvy. To tkas? Jsou nádherné.
moora krásný! ty máš tkalcovský stav? dones něco na sraz!
continuity ano tkam, na sirku muzu nejvic 80 cm, delce se meze nekladou, ale tak ty 2 metry plus minus. Barvy muzou bejt libovolne
RoSa ok :)
moora tak jo, barvy bych taky brala radši trochu jiný, ale ráda kouknu
Vypadá to, že moora zahltime my.
Sraz se myslí teď ve středu?![]()
continuity dneska ještě není srpen ![]()
RoSamyslím jako příští týden, to bych totiž ještě zvládla.
continuity jo ták, já myslela že myslíš teď jakože teď...
moora Jsou náherný. Mohla bych se zapsat do pořadníku i já?
moora krása, úplně profesionální práce. Kde sháníš ty merino osnovní a útkové nitě? To se běžně prodává nebo to prodává nějaká tkalcovna?
moora To je krásný! Já chci asi k tobě na kurz tkaní ;)
moora můžu se zeptat na odhad ceny? Zhruba.
monis jj, bezne v pletarskym krame / eshopu. Tohle je konkretne zn. Malabrigo (zluta kostka Arroyo, zelena Sock)
Mulen jasne :)
rozarka no, neni to zrovna za hubicku, material (merino) na tuhle velikost vyjde na 1500-1800 plus 2 cely dny prace... takze vysledna cena 3000. Da se samozrejme tkat i z levnejsiho (smesky, umelina, bavlna...)
eM No asi by to slo :) ale umim zatim jen tohle, tj. hladkou platnovou vazbu. Je to tkany na stavu s pevnym listem, casem planuju pridat druhej list, je tam ta moznost.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)