letolet dik
Šití, pletení, háčkování,...
Vzhledem k pocasi jsem se pustila do noveho svetru. Je to prvniho vypletany svetr, co snad nevyparu, ale extra mne to nebavi. Nevadi mi brioche, krajka ani copanky, ale to chytani prize zespodu je proste mor. Drzte mi palce, at to dodelam a at se to nejak rozumne vyblokuje![]()

monis ale vypada to moc hezky!
monis vypadá to moc pěkně!! Z jakých přízí to pleteš?
Mrs.Robinson je to drops flora + kid silk. Normalne bych to pletla spis z neceho bez moheru, ale potrebuju se toho zbavit, tak z toho bude pokusny svetr![]()
monis Děkuji
monis vyblokuje neboj. Jak mám s kombinacemi s kid silk veskrze dobrou zkušenost, ani to moc nezmolkuje, jen to fakt neparej.
continuity tak parani svetru s moherem mam za sebou, ano je to prace pro vrahy
Ani to za tu praci nestoji, protoze pri parani se z toho hedvabneho vlakna orve cast moheru, takze ta prize je pak celkem tensi. No uz bych to nedelala a radsi ho nekomu darovala.
monis na pokusný svetr to vypadá dobře, jsem zvědavá na výsledek.
Já mám něco z úplně jiného soudku, než tu bývá obvykle
.

Já sama bych dala přednost veselé verzi, ale malé objednavatelky daly jasné zadání...

Anema ty jsi borec! Jsou dokonalí!
Né že by se mi ty potvory líbily a už vůbec tomu nerozumím.
Manuka děkuju! Mně nejvíc vadí celý ten hype kolem toho, jenže dceři je 6 a už od června jsem pořád poslouchala, která kamarádka má jaké a kolik... Takhle se vlk nažral, koza zůstala celá a Číňani (ať už ti origo nebo fejkaři) nedostali ani korunu
.
Povedli se ti! ![]()
Ovšem máš kliku, že se zadavatelka s těmihle originály spokojí. Snad jí spolužačky nezkazej radost.
Sweet Potato díky!
no, jde do první třídy, kde zatím zná jen jednu holčičku a ta už na konci školky měla 3, z toho jednoho doma šitého (já ho neviděla, ale fakt o nich dcera hodně a furt mluvila), takže jsem sama zvědavá, jestli to bude někdo řešit. Takový malý sociální experiment
. Každopádně zatím je spokojená, hlavně, že je růžový a zubatý! Ten modrý je mladší ségry.
Anema Přeju jí i labubákovi šťastné vykročení. ![]()
Sweet Potatospíš bych se bála, aby Anemanevyráběla labubaky I pro spoluzacky.
Ona je otázka, co je pro šestileté dítě originál, protože u nás je mají v každém krámě a všude jsou trochu jiné. Kromě tech zubů teda, to je podle mne poznávací znamení.
Tímto teda hlásím, že jsem dost ráda, ze moje děti z toho definitivně vyrostly a dělají si z toho už jen prdel.
A nejlepší je stejně Lábubus.
https://www.instagram.com/reel/DNaMPggsJGp/?igsh=MWN5aTRnajFvb2I2eA==
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)