letolet aha, pripomina mi Oslo sweater, co jsem od PK pletla. Ja MFT uplne miluju, ted od ni prave pletu cardigan nr. 9
Šití, pletení, háčkování,...
monis tak ten je taky pěkný. Já si tam zase vybrala a začala blouse no.3
letolet ta vypada taky dost dobre, jenom nevim, jestli by me nestvala ta absence zkracenych rad pod krkem. A jeste ti musim pochvalit ten tubular bind off na lemech svetru, mas to moc uhledne![]()
letolet moc pěkný svetr
Můžu se zeptat, z jaké je to příze?
monis noo, tak takto daleko jsem to nedomyslela, ale už jsem se na ni hodně naladila, tak snad to nebude úplně průšvih.
A děkuji za pochvalu ukončení. Prošla jsem spoustu návodů a nakonec našla úplně jednoduchý na IG právě od PK. Úplně se u toho rozplývám blahem, když oko po oku sundávám z jehly :))
Mrs.Robinson byl pro dceru, takže nesměl mít ani náznak kousání. Podle typu na IG od Ganelly mix Rosarios Caravela a Pluma
letolet Díky, tak to vyzkouším. S kousáním mohéru strašně bojuji, mám svetr s Drops Silk Kids a nemůžu ho nosit, jak kouše. Mohér jsem nekousavý zatím nepotkala, ale dívám se, že ta Pluma je akryl, tak ten asi kousat nebude."
Mrs.Robinson nekouše, je to příjemný, ale asi to bude žmolkovat. S kids silk mám jeden svetr pro sebe, mě to nevadí, ale dcera na něj ani nesáhne.
Mrs.Robinson mletolet ten Drops ma hlavne nevyrovnane sarze. Takze jedna barva kouse a druha vubec nemusi. Neni to jenom moje zkusenost a pry je to kvuli jejich tlaku na co nejnizsi cenu. Oni pry hodne stridaji dodavatele a vyrobny a pak je to takovy mismas.
monis a máš tip na nějakou jinou značku? Ne že bych toho tolik upletla, ale tím spíš bych si zase mohla dopřát
letolet jako moheru? Ja jsem kupovala vzdycky drops kvuli cene, ale az se budu chtit placnout pres kapsu, tak asi pujdu do Knitting for Olive moheru kvuli barvam nebo chci zkusit baby suri alpaku, ktera vypada podobne jako moher, ale nemela by pry vubec kousat. Ale ja na to az tak citliva nejsem a nosim ty svetry klidne na hole telo.
monis děkuji. KfO už tu někdo doporučoval, ten výběr barev je tam úžasný.
monis alpaka fakt nekouse
Tak jsem dopletla ten cardigan nr. 9 a jsem z nej nadsena. Hrozne se mi libi ta konstrukce ramene a ma celkem hezky propracovany prukrcnik. Na podzim nahazuji na zimni verzi z KFO heavy merina.

monis to je luxusní!
Něco pro zdejší krajkářky. eM
Městečko Pescocostanzo v provincii Abruzzo je hrdé na své kováře, zlatníky a krajkářky. Krajka tam má i muzeum.
Téhle sympatické paní je 80+, krajkařit začala ve čtyřech letech.

Sweet Potato Jeee, děkuju, paní to má krásný. Já se to vlastně začala učit poté, co jsem viděla paličkářky na Finisterra ve Španělsku. Těm jen jely prsty.
monis ten je teda dokonalej
monis ten je paradni
monis ten detail ramen je fakt povedený. Krásné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)