Hanka H ad pachatel: ano, ja jsem tipla podle vlaku a pyramid
obvykle stoji na opacne strane zakona
Hanka H ad pachatel: ano, ja jsem tipla podle vlaku a pyramid
obvykle stoji na opacne strane zakona
Hanka H Dnešek - ne každý ví, že je to i kniha
Dnešnú knihu som nečítala, spoznala som to podľa filmu. Kedysi som kúsok z neho videla. Páchateľa som odhalila už niekedy minulý týždeň, ale vtedy ešte nebolo možné doplniť meno. Pomohla mi vychádzková palica + kúsok vlasov a klobúk.
On se hledá pachatel - jo aha!
Všem moc děkuji! Název filmu/knížky šel určitě kolem mě, ale absolutně nevím, o čem to je.
Na celkovém pachateli ještě zapracuji, ten, který se mi nabízí, je nějak až moc známý?!![]()
Hanka H ano
moora Dík! Myslela jsem si to, jak se tam objevil ten vlak a pyramidy, ale pořád nevím, jak s tím souvisí motýl?
Správného pachatele mi to vzalo až na několikátý pokus, muži taktéž.
Hanka H Motýla též nechápu.
coralline Ten mne taky mátl. Kvůli němu jsem dlouho měla úplně jiný tip.
A místo kytky tam měla být dýně! ![]()
Dneska teda vubec netusim!
711990 Kniha je sfilmovaná. Hrá tam Gladiátor.
dorota diky!:)
Já jsem pachatele našla jen podle těch vašich indicií. Jinak ty jednotlivé ukradené knížky bylo jedno velký špatný![]()
Dneska také jednoduché. Letošní hra je taková hodně jednoduchá, řekla bych.
Torrah hmm, já třeba dneska zatím nevím. Čekám, ze mě během dne osviti. Nebo budu hledat s panem Googlem ![]()
eM držím palce, kdyby bylo třeba, naťuknu
Torrah Je to strašně jednoduché, když člověk knihu zná. Takových pro mne byla naštěstí většina. U těch zbylých to bylo jen nezábavné hledání vyhledávačem. Jen výjimečně byla nápověda aspoň trochu vtipná, nějaké klíčové slovo třeba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.