Musela jsem počkat na poledni nápovědu. A to jsem to četla pár let nazpět v originále.
Knižní šifra
notna Taky nevím. Uklidňuje mě kamarádka, která tvrdí, že to neznám a musím googlit jako ona ;)
To zviřátko v lahvi si taky nevybavuju, nápověda pomohla.
Já myslím, že to není notoricky známá kniha a pokud nepomohla polední nápověda, skoro jistě jste to nečetli a zbývá jen pogooglit.
Pozor, nápověda:
Kdybych to neznala já, bylo by to divný.
žluťásek Já čbych řekla od autora tak třetí nejznámější.
eM Podařilo se mi vygoolit. Vzhledem k věku jsem ji já jako dítě nečetla a dcera už ji četla sama. Znám akorát ten titul. Mně by nepomohla žádná nápověda.
notna Já ji vlastně taky celou nečetla, ale podle nápovědy mi přišel dost jasný autor.
Hmm, tak s pomocí google to klaplo.
Vypadá to zatím na literaturu pro děti, samý Karkulčini vrstevníci. Uvidíme, kdo bude další.
Sweet Potato Tak nápovědu na autora jsem tam neviděla vůbec.
notna Ne nápovědu na autora. Prostě mi přišlo, že něco takového by mohl napsat právě on.
Sweet Potato To jsi dobra!
Tyjo, dneska hezký.
žluťásek věděla jsem hned ![]()
Nevím, jestli to sem mám vůbec psát, ale zatím jsem ani jednu z těch knih neznala. Jako ne že bych nikdy neslyšela název, nebo neznala autora, ale děj ani ťuk, takže pro mě je to zatím spíš souboj s Googlem ![]()
Myrtila uhodla jsem druhou, ale tam stacilo videt film. Googlit se mi ani nechce, zvlášť ne pohádky pro děti.
continuity No právě mě docela překvapuje, že jsou to zatím samé dětské knížky.
Myrtila to jsou zatím samy pohádky pro děti, tu včerejší jsem neznala vůbec
Pohádky pro děti je možná malinko zavádějící. Ale samí dětští hrdinové.
Mně se to letos zatím líbí. Bála jsem se, že to zase budou ty obligátní knížky Zaklínač, Dracula, Hobit, Quijote, Shakespeare, Orwell, co už byly v šifře mnohokrát.
Knihy, co zatím byly, jsou za mě vsechny hodně známé, ale ne úplně proflakle.
Malvin já souhlasím, ty klasiky nejde omílat donekonečna, moc se mi to letos líbí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)