eM no ![]()
Knižní šifra
Já to dneska dala
, jinak se nechytám, kromě druhého dne..
Dnes i já napoprvé bez nápovědy! Ty dětské knížky mi dávaly zabrat.
Tak už to mám taky. I když jsem to nikdy nečetla.
eM tvl tak tohle mě napadlo taky a pak sem si řekla, nee, co by tenhle asi psal Karkulce! A vono jo!
To jsem si říkala taky a čekala na polední nápovědu. A fakt jí píše :-D
Ounz V kontextu předchozích matoucí, no.
Přitom autor má moc pěkné dětské knížky.
Poznala jsem až podle nápovědy, i když jsem to četla. V těch končinách chlastají všichni ne? ![]()
Mě mátlo to město, myslela jsem, že je to Bergen. Jinak vždycky uhodnu po první nápovědě, jenom obrázek neumím.
Bonus je mi jasna kniha, ale nečetla jsem tak nevim, koho myslej..
Ounz Knihu jsem poznala, viděla jsem asi díl, tak jsrm tam napsala jméno, o kterém jsem myslela, že tam bylo. No a ono mi to uznalo, i když se ve správných odpovědích objevilo úplně jiné jméno. Tak nevím.
brrr já úplně totéž, zvláštní
Ounz Taky jsem nečetla, zadala jméno, které vyskočilo jako první v popisech té knihy.
Sweet Potato no to jsem zkoušela a nic..
edit aha tak teď znova a už to vzalo..
zkus i s příjmením.
continuity já to četla už dávno, musela jsem si jméno hledat na databázi knih ![]()
já taky. já bez googleni nedám téměř nic, i když jsem to četla. Minimálně si nepamatuji přesný pravopis.
Jinak me to googleni letos nebaví, zkouším zapřáhat chat GPT, ale je to už na ní asi moc. ![]()
continuity to už je pak k ničemu, ne? Proč to luštit, když tě to neba ani hledat?
žluťásek no mě předtím bavilo to hledat a dedukovat. Teď mě baví se zkoušet nějak dohodnout s tou AI. Chat GPT dává lepší výsledky než ten slavný Copilot. Alespoň to nějak zkouší.
Já dneska vůbec nejsem schopná dešifrovat, co je na obrázku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)