zelene.oko Díky moc za upozornění!
Knižní šifra
Nečetla jsem, uhodla jsem, ale trochu mě znervoznělo, když mi to napoprvé neprošlo. Vzalo to až jméno i příjmení.
brrr Mně to vzalo název knihy.
coralline Aha, to mě nenapadlo. V pravidlech psali jméno knižního hrdiny/hrdinky
coralline Tiež mi ako prvé napadlo meno knihy, ako druhé meno postavy, to som napokon zadala. Aj v minulých šifrách to bolo niekedy tak, že bol akceptovaný aj názov knihy, nie iba meno postavy.
brrr Taky mi to nevzalo jen jméno. A protože jsem to taky nečetla a neznám cele jméno, tak jsem dala název knihy a to prošlo.
Vždyť ta kniha sw jmenuje stejně jako hrdinka, ne?
(Taky jsem dala název knihy a objevilo se jméno s příjmením)
dneska je to teda jednoduchý, zato ale taky
(četla jsem i knihu)
Potrefenáhusa Mi to včera právě jen křestní jméno nevzalo, jméno knihy mě tam nenapadlo dát. No, tak jsem googlila.
Dnes až s nápovědou.
Včera mi to vzalo jméno a "přízvisko".
Sweet Potato Já jsem taky potřebovala nápovědu a jméno mi do nejdřív nevzalo (psala jsem s měkkým i), název knihy taky ne.
brrr Já jsem psala s j (tak je to v mým českým vydání) a bere to. Ale byla to teda až třetí postava, která mě napadla podle pohlednice.
Teda dneska fakt netusim a jsem zvedava na napovedu!
711990 Nápověda pomohla
souvislost s ještěrkou teda pořád nevidím
žluťásek mne teda vubec![]()
Mám, ale zas s polední nápovědou![]()
Já taky. Podle polední nápovědy jsem už uhodla, knížku jsem četla, ale ještěrku/mloka nechápu. Je to už dávno teda.
coralline já už chápu, ale přesně, už jsem to četla dávno. Musela jsem si najít shrnutí, abych tu sklenici pochopila.
Ounz taky mam ten dojem
Dnes ani s polední nápovědou. Mám úplně vygumováno. Kdo četl přes nelibost rodičů a táta měl ojetá auta, sakra?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)