Mne sa až tak nezdá, že rýchlo rastu, ale keď niekto príde po týždni, tak to vidí lepšie. Milacikovia a hajzlici v jednom sú to.
Chlpáči a iné
A jedna unavená policajtka.

Goliášek všem moc děkuje!![]()
Narozeniny na prvni skolni den je skodoliba hra vesmiru. Nastesti godzilla je kocka a do skoly nemusi. Vsechno nej! Takovy krasny kulaty narozeniny!
To byl takovej dobrej den, jednak se tehdá ten den narodil chlapeček mojí nejlepší kamarádce a druhak moje další nejlepší kamarádka měla ten den svatbu (jako správná učitelka 1. září), a tu svatbu jí měl fotit muž tý první kamarádky, a to právě nakonec neklaplo :-D A pak se narodila ta Godzillka, jenže to jsme ještě nevěděli :-D
jo a tý mojí kamarádce učitelce, co měla svatbu 1. září, se teď narodila holčička 1. července, tak to je o hodně lepší datum pro narozeniny!
Říkám si, že bychom vlastně měly gratulovat my vám, že máte tu čest už pět let sdílet společnost s Goliášem:-) Tak hlavě ať v té řádné péči nepolevujete. A moc bych se přimlouvala za to, ať má kočička dnes mističku včas (!) a dostatečně (!) plnou, ať chudáček nemusí aspoň dneska škrábat tou pacičkou na kuchyňská dvířka:-)
všechno nejlepší Golimu ![]()
Janulik03 jo, to je přesný, jsou to miláčci i hajzlíkové ![]()
Tak když má Goliáš ty narozeniny, tak tu máme vyjímečně něco, kde není mokrej flat, ale příště už prý zase klasika.

(Ciďák se někam zdejchnul a nemohla jsem ho najít, nakonec jsem ho našla za božího dne! samotnýho! v posteli!)
dodatocne vsetko najlepsie Goliaskovi
nech ma nadalej taky uzasny kocko-psi zivot! je to (aj moja) najoblubenejsia kocicka
:-)
dzizisketa a dodatocne vsetko najlepsie aj fitness modelke a sampionke Bonnie
este viac vyletov, zavodov, kamosov, pamlskov a hlavne nech veterinu uz navstevujes iba pri preockovani, dievca zlate
Já nemám slov, a nevím teda, jestli v druhém kole hovawarta nebo flata! ![]()
(Eště bych udělala takového toho smajlíka se srdíčky místo očí.) On je dokonale pomazleníhodný!
EDIT: 
ROFL, prý fitness modelka!
Ale tu poslední větu nám přesně, ale úplně přesně řekl i doktor ve středu na veterině při poslední (zaplaťpámbu) kontrole nohy.
oooooo ten je DOKONALY
a ten vyraz na prvej fotke, ze "...eeeeeehm..."
nutne potrebujem flata!!! cierny, hunaty, zabavny. v nedelu sme sa o tom bavili na cvicaku, ake raz bude dalsie kolo (holandan je srdcovka, ale na toho ja nemam) a podla mojich poziadaviek trenerka zhodnotila, ze mojim narokom vyhovuje irsky seter. tak jej hovorim "nie, nie, dalsie kolo bude flat"
a odobrila mi to! :-D :-)
ano! fotky, na ktorych pozuje a vidno, aka je vypracovana, tie dlhe stihle nohy a aku ma dokonale lesklu srst - ona je viac ako modelka :-D /v tom najlepsom vyzname slova/
ze svý zkušenosti můžu říct, že až dojde na další kolo (tfuj tfuj tfuj, až za hodně dlouho), tak už ty preference třeba budou jiný, nebo zjistíte, že si klidně troufnete i na toho holanďana. Jsem to psala už tady několikrát, že jednak jsem měla dojem, že druhý kolo už fakt nechci (vydržela jsem to tři tejdny) a že rozhodně nikdy v žádným případě a ani náhodou nechci špicojezevčíka (
)
Zunka so sestrou :-)

ked sa spolu vencia, vyzeraju ako dlhy & siroky, este nam do partie chyba treti - bystrozraky :-D
dalsie kolo aktivne neplanujem, popravde dufam, ze to budem riesit az po styridsiatke (klop klop klop)
cela debata sa tam nasmerovala po treningu OB, kedy si kazdy pes riesil svoj biznis a nikomu sa nechcelo trenovat, tak sme si hovorili, keby sme mali tie bordery alebo australakov, toto sa nam nestane a ze nabuduce si to vymyslime inak :-)
ja si takto hovorim, ze v ziadnom pripade ziadneho teriera ani nic, co okolo teriera preslo (ani krizence!!!), ale prisla k nam pani so stenatom ruskeho teriera a ten je
:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)