...tak nastastie nemusi Bonnie dochadzat do prace autobusom :-D
Chlpáči a iné
Nebo můžete jít do druhého kola se dvěma kousky, hovík vám dá na flata pozor a flat zastane to lovení a máchání se v kdejaký louži :-D.
palahniukowa Náhodou, flat, to je takovej setr s kapkou rozumu, setr tam byl prý kdysi přimíchanej a právě po setrech jsou flati takoví střelení. Takže ten tip byl docela blízko.
A děkujem všem za pochvaly, tohle vlákno je stejně nejlepší
.
Nesla jste vcera nekdy po pate na Staromestske pres prechod? Videla jsem tam bostonka s cervenou masli a rikala jsem si, ze vypada uplne stejne jako Amy. :-)
Zdravíme po dlouhé době a jedním dechem gratulujeme všem oslavencům z poslední doby! ![]()
Musím se tu pochlubit, co vyrostlo z malých usoplených koťátek, jestli si je tu ještě někdo pamatuje ![]()

Ze všech jsou krásné zdravé kočičky ve skvělých domovech ![]()
důrazně varuji před jmény typu Maxík, Golem nebo Satan (pak se člověk nemůže divit :-D)
Ounz zrejme je to kocicka, tak jsem nadnesla dotaz, zda nahodou nevypada trosku jako Matylda. A na to maminka pritnala, ze uplnou nahodou trosicku jako Matylda vypada ![]()
juu, Matylda měl bejt Goliášek, když jsme ještě nevěděli, že je to Goliášek (strejde nespecifikoval, co posílá :-D)
Tak to je pekna nahoda! Oslavenci posilam pusu na cumacek ![]()
tak to je moc dobře ![]()
Zunka so sestrou :-)

ked sa spolu vencia, vyzeraju ako dlhy & siroky, este nam do partie chyba treti - bystrozraky :-D
Bystrozraký je Amy s doggles. ![]()
takže u našich máme tyldičku, jo? juchúúú![]()
Jmeno jeste neni jiste, ale co je jiste, ze kote uz si je definitivne vybralo a odmita se kamkoli hnout :D
hovik a flat je super kombinacia, haha. na jednom seminari bol flat a jeho najlepsi kamos bola kelpia: kelpia mala co zahanat, lebo flat bol neustale v pohybe a specialne ju bavilo zahanat flata do rybnika - to si uzivali obaja :-D no a flat, stastny a nabudeny to sangvinik, sa v spolocnosti neustale zahanajucej kelpie , ktora mala oci iba pre neho, citil velmi fajn!
a nedavno som videla cokoladovu kelpiu, ktora mala trosku nadvahu - vyzerala ako medved ![]()
ňuňátko ![]()
Áno asi to bola ona. ![]()
tak to je super
úžasná zpráva
Ach, jsem moc ráda, že mají všechna koťata dobrý domov, vzpomínala jsem na ně.:)
Máme doma maroda, roztrhl si někde nohu, stehy, límec a klidový režim na 10 dní minimálně
, když to dobře půjde. Měl kus masa nějak odchlíplý, tak se neví, jestli se mu to bude dobře hojit. Ale ten límec je teda největší zlo...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)