Fotím, fotíš, fotíme
Hmyzí fotky jsou krásné.
Děkuji, ale berte to tak, že použitelných bylo tak maximálně 10 %, jinak delete, delete, delete...
Proto existují digitály![]()
Díkybohu :-)

Krása
To je teleobjektivem, ne?

Tohoto čmeláka jsem viděla už na Instagramu. Moc se mi líbí ta lehce mázlá křídla v pohybu
Jo a u té vážky je úžasná ta kresba křídel....
no ani ne 18-105- to za teleobjektiv moc nepovažuji... a foceno myslím na těch 105... tak z 25- 30 cm
Já právě nevím, jestli to dávat i sem, aby to nevypadalo, že cpu fotky všude![]()
no ani ne 18-105- to za teleobjektiv moc nepovažuji... a foceno myslím na těch 105... tak z 25- 30 cm
Tak to je super, že neodlétla
To byla fakt nějaká modelka ![]()
Jinak za mě klidně dávej fotky tady i tam, tady je můžu líp komentovat ![]()
Dávejte, já třeba na instagram moc nechodím...
Jo a na instagramu mě teď dostala ta fotka s kočkou koukající na Levanduli - ta kompozice je netradiční, ale moc se mi líbí
je to taková vtipná fotka (ten popisek k ní naprostos edí a vystihuje výraz kočky).
Tak ještě jedna, zatím na Insta není..protože jsem nenašla, co je zač..tak kdyby někdo věděl...
Ale toto je teda nějakým starým ultrazoomem panasonicDMZ7 myslím z r 2007 z Austrálie
Mě právě ty popisky baví...když se povedou...
Mně stačí, že to je motýl.![]()
Mně právě ne...jsem děsnej puntičkář!
Jako najít název té vážky byl taky husarský kousek a ještě k tomu se jmenuje vážka černořitná ![]()
No vidíte, kdybyste tam jednoduše napsala, že to je vážka, bylo by to mnohem poetičtější než tohle...
Nie som teda odborník, ale myslím, že by to mohol byť Papilio ulysses... český názov netuším, ak vôbec nejaký má.
Děkuji, mě trochu mátlo, že pod tím jménem byl i modře zbarvený.... ale já se v těch motýlech fakt houby vyznám..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)