To netuším, chyba se stala asi už hodně dávno. ![]()
Fotím, fotíš, fotíme
Protoze driv to byly funkcni veci, delaly se historicky a vesely se na steny hradu jako zatepleni, taky byly vyrazne silnejsi, nez vysivky, pod kteryma by si tehdejsi clovek asi predstavil spis vysite saty nebo kapesnik. Tapiserie tak, jak jsou vnimany dneska, jsou vlastne Gobeliny, ktere ale nedelala rodina Gobelinu, ale kterakoliv jina rodina/firma. A taky jsou teoreticky min cervene, to byla vysada prave Gobelinu. Vic predpokladam bude vedet nekdo s vic historickym vzdelanim, ale ja se ucila/bylo mi rikano tohle. :)
Já vím, co je tapiserie
, jen u té z Bayeux by mě zajímalo, proč se jí tak začalo říkat evidentně už v době vzniku, přestože je invaze Normanů do Anglie viditelně vyšitá na skoro 70ti metrovém pruhu plátna...
To bude asi otazka na nekoho jazykove vybaveneho franctinou, tu bohuzel neovladam (a omluvnik, ze js z vas udelala trubku, co to nevi).
Aby se na to rychle zapomnelo, pridavam jednu fotku z velmi netradicni svatby, co jsme s kolegyni jako Dreams Imagined zajistovaly.

V pořádku, já si to neberu osobně.![]()
Stíhám vás tu sledovat, slintat a obdivovat, nestíhám komentovat. Chybí mi tu "ramínka".
Chci se zeptat, kde si necháváte dělat fotoknihy?
a když už jsem tu...

No co, Vy jste nikdy neviděla na pláži krávu?

Viděla, ale málokterá si to umí přiznat ![]()
Ja mam portfolio z lonska v knize od Saal Digital, dostala jsem na ni kupon. Jsem s ni spokojena, i kdyz me zarazilo par veci (treba fakt, ze prvni fotka je natistena rovnou zevnitr na obalku a neni tam tedy ten volny "list" na ktery jsem zvykla. Jinak je vse Ok, na to, ze jsem nemela zkalibrovany display, tak to vypada skvele. Tisknou v nemecku, ale posilaji rychle a pokud nemate smulu na kuryra, do tri dnu je doma, pokud se tam nepriplete vikend.
Fotky z Normandie jsou krásné. Výlet jste si určitě užili. ![]()
Tady bych kostel opravdu nečekala. ![]()

Tady bych kostel opravdu nečekala. ![]()

Asi mně to dnes moc nemyslí, ale pořád se ptám, co jak kde a proč? Já to nemusí nechápu..to je nějaká montáž nebo kde se to tam vzalo?
Miluji lilie, tak jsem si dnes s jednou hrála. Fotky jsou ze stativu.

Viděla, ale málokterá si to umí přiznat ![]()
![]()
Já dělám fotoknihy ve Fotolabu a jsem spokojená
Extra ostrá není, ale líbí se mně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)