Moc děkuji, včera ta obloha byla magická
.
(fotím na tlačítkový telefon Sony ericsson hazel j20i - snad ještě chvíli vydrží, už se trochu cuká) ![]()
Moc děkuji, včera ta obloha byla magická
.
(fotím na tlačítkový telefon Sony ericsson hazel j20i - snad ještě chvíli vydrží, už se trochu cuká) ![]()
Ja to rikam furt, ze ty stare SE byly skvele (a ja teda mivala kovovy samsung a s nim jsem fotila celou anglii a bylo to super, dokonce sla jedna z tech fotek i do souteze)
Taky přihodím jednu fotku z nedávné dovolená. Taková perlička je, že byla focena v dešti, stativek (Gorilapod hybrid) jsem měla omotaný kolem zábradlí (s krátkým objektivem to v pohodě unese) a držela jsem nad foťákem pro jistotu deštník ![]()

Ty všechny odstíny modré a zlaté jsou kouzelné. ![]()
Ty všechny odstíny modré a zlaté jsou kouzelné. ![]()
Díky, musím říct, že stát tam v tom dešti fakt stálo za to
Bylo to ještě v modré hodince (hodina po setmění), to bývají noční fotky nejpovedenější....... pak jsem si chtěla ještě vyfotit nasvícený Tower Bridge, ale nějak mi endošlo, jak velký rozkmit má Milenium Bridge - všechny fotky jsou mázlé ![]()
Je to krása. A věřím, že naživo v tom dešti to muselo být úchvatné, nezapomenutelné...
Přes hledáček foťáku (taky mobilu
) si moc ráda hledám témata k malování. Před několika lety na Krétě mě zaujala sprcha na pláži... a pak z toho vzniklo tohle (trochu nekvalitní, foceno přes sklo)...ale jsem asi ve špatném vlákně

To je už ale profesionální fotografie ![]()
Moc hezké téma i krásná malba
.
Prázdninová vodní
Taky přihodím jednu fotku z nedávné dovolená. Taková perlička je, že byla focena v dešti, stativek (Gorilapod hybrid) jsem měla omotaný kolem zábradlí (s krátkým objektivem to v pohodě unese) a držela jsem nad foťákem pro jistotu deštník ![]()

nádhera!
Skoro ze stejného místa :-)

Skoro ze stejného místa :-)
Tahle je jak z plakátu
Dotaz - upravoval jsi nějak barevné spektrum anebo sytost? A u té druhé je super ten pohled (podobně jako u cinkja ), ten mě přiznám se nenapadl.
Ale z Milenium Bridge teda taky jednu mám, pro změnu rybím okem (i když je oříznutá, takže se ta perspektiva tolik nebortí) - M. Zuiko Digital 9mm/8 (má pevnou clonu, ale je kapesní a docela jsem si s ním vyhrála
)

To je už ale profesionální fotografie ![]()
Díky, ale do ní má ještě daleko - v oblacích je přeci jen trochu vidět šum..... Ale měla sjem z ní radost, když už jsem kvůli ní mokla. Jo a je doladěná v pc....
Jinak sprcha na pláži super, to je fajn takhle sbírat inspiraci
A ta vodní je nápaditá, já si tentokrát docela hrála s různými odrazy, tak sem něco hodím (až to bude zpracované)....

Moc pěkný, taky máš krásně vyhlazenou vodu
Já doufala, že toho v noci nafotím víc, ale bydleli jsme dál od centra a první dny jsme byli unavení a pak večer pršelo
Takže nakonec mám jen ten záběr co sjem sem dávala plus nějaké z vyhlídkové plošiny tate Modern, kde jsem déšť nemusela řešit..... Tak možná někdy příště. Každopádně Londýn mi k srdci dost přirostl ![]()
Díky!
Ta vodní by úpravu v počítači potřebovala, ta zídka je trochu přepálená (ta horní plocha), ale já to zatím moc neumím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.