milacka Ahoj Dari,
co to máš zas za vůni? V 1907 děláš vlny při rozhodování a pak vyjedeš s něčím, co nikdo nevlastní!
To by takhle nešlo
![]()
Chanel
Korsičanka Ahoj MiJo, večer ti napíšem SZ![]()
Nádherná olejová ruža a pačuli.
milacka Těším se![]()
Prosím,
jak vnímáte koncentrace u vůně
Coco Chanel?,
resp. jaký je rozdíl mezi EdP a EdT?.
Děkuji...
Miru EdP mám radši. Je uhlazenější, hřejivější, pačuli s tonkou jsou v ní jako tmavý samet. U toaletky mi připadá, že výraznější je její květinová část. Ale to jsou jenom dojmy z opakovaných zkoušení, toaletku jsem nikdy nenosila.
Chanel Coco Mademoiselle Intense

...taky už jsem ji zahlédla a těším se moc.!!
Coromandel (Eau de Parfum)
Jestli mám z některé z parfémových vod opravdu radost, je to Coromandel. Hořké zelené nerali nahradil líbivější svěží hořký pomeranč s masitou dužinou. Ale co je mnohem podstatnější po plesnivějícím a zaprášeném sklepu není ani památky a parfémové vodě tak už konečně ty slibované lakované čínské dřevěné skládací paravány věřím a to i včetně toaletního stolku podobně jako v Mon Parfum Chéri par Camille, na němž kromě poháru našlehané vanilkové pěny s hoblinkami bílé čokolády stojí i váza s růží, což je něco, o čemž jsem si u toaletky mohla nechat leda zdát
.
Gardenia (Eau de Parfum)
Je jednou z mála z parfémových vod, která se po reformulaci naštěstí příliš zásadně nezměnila a netratila tak nic ze své vzdušnosti. Stále obsahuje žvýkačkovou ovocnou tuberózou s osvěžujícím pomerančovým květem, lehoulince nazelenalým, ale přesto krotkým jasmínem. No na rozdíl od toaletní vody už v ní nacházím už i jednu malou gardénii na nadýchaném pižmově vanilkovém polštářku.
Coco Mademoiselle edp Intense. Reklamní spot... a mně se samozřejmě nejvíc líbí ty poslední záběry. Sympatičtí mladíci na pařížských balkónech, jo, to chceš! ![]()
Spot: https://www.youtube.com/watch?v=vkKROkzYdXs&sns=fb

Peknej chlapek
Ale kdyz ja tu Knightley tak nemuzu videt, jak se snazi tvarit a furt ceni zuby!
domenica Pěkný spot, Keira se mi v něm líbí.
domenica Moni, ty se nezdáš![]()
domenica Tak už i Chanel od tebe opisuje
?
domenica To je moc pěkné. Jen kdyby ten závěrečný slogan zazněl francouzsky, takhle mne to strašně zatahalo za uši.
videne dnes

cudzinka Jé, to by se určitě líbilo Mitzi
. Něco podobného má ve sbírce od Diora.
Nová La Pausa EdP: Průzračnost svěžích citrusů se začne pomalu zakalovat zelenou mízou, nahořklým kosatcem, nepatrně ztěžkne dřevy a nakonec vyschne na jemný pudrový poprašek. Připadá mi to jako přehlídka několika vůní od Chanelu: na začátku je to jasná Cristalle Eau Verte, která uvolní místo No 19, po ní nastoupí No 19 Poudré a po celou dobu za nimi průběžně vykukuje původní La Pausa. Výdrž a sillage jsem čekala větší.
Cervanek pekná recenzia, ale vzhľadom na to, že Pleasure Gardenia vznikla v roku 1879, tak pre ňu ťažko mohol byť inšpiráciou akýkoľvek parfém od firmy, ktorej zakladateľka sa len narodila až o 4 roky neskôr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)