Medvědění yukat a haori

19. dubna 2023 15:16
Offline baltik
4869 příspěvků moje polička 04. května 2023 08:50

ja davam vsechny svoje zapisy k dispozici tem, ktere se na ne muzou jit podivat na sraz a pocitam, ze mi bude az nasledne zaslano, pokud zustane neco, u ceho jsem byla zapsana a nikdo si to na zivo nevybral

Offline Mulen
4779 příspěvků moje polička 04. května 2023 09:31

vymazala jsem se ze všech položek, kde jsem nebyla tlustě .

U 3. setu je potom jednička volná!

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 04. května 2023 09:43

Promazáno. Ve trojce mám dvě, kdyžtak jedno můžu někomu přepustit.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 04. května 2023 09:54

Promazáno, boží! Těším se na sraz! 

Jinak za mě - zítra odlétám do zahraničí a vracím se až příští týden. Čas a místo srazu mi jsou relativně jedno, neboť jsem pojízdná a s miminem ;)

Offline Zu
2692 příspěvků moje polička 04. května 2023 11:25

mitford sister

odmazala jsem se! 

bude pro tebe ta Zásilkovna OK? k ceně si řekni ještě něco za obalovej materiál a pracnost, kód ti pak případně vytvořím.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. května 2023 21:47

mitford sister nejsem z Prahy, ale pokud bude sraz o víkendu, tak vcelku nemám problém přijet. 

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 04. května 2023 22:32

Mi se teď nějak nejde dostat na tu tabulku (technické problémy na mojí straně), ale chtěla jsem jen jeden kousek a co vím, další zájmce nebyl. Akorát ho budu potřebovat poslat, ale to se asi potom domluvíme. Díky moc!

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 04. května 2023 23:58

brrr mas tam zapsanou devitku z prvniho stucku

Offline mitford sister
1574 příspěvků moje polička 05. května 2023 06:47

@VŠICHNI díky moc, tabulka už vypadá fajn... Já teď koupím nějaký lepicí papírky a o víkendu to začnu třídit. 

Ozvěte se mi do zpráv vy mimopražské, kterým se bude posílat. 

Poslání by bylo asi nejlepší přes zasilkovnu, mám u baráku dokonce alzabox - ten myslím využívá zasilkovna i pro odesílání - je to tak, nevíte někdo? A jak to funguje? Tam bych to mohla lifrovat i po jednom, aby se mi to nepopletlo... bojím se, že když budu mít v aplikaci několik kódů, že to promíchám... edit: duh... až teď mě napadlo, že si ty balíčky můžu těma kodama popsat :))

Ohledně srazu, navrhujte termín a místo. Je toho hodně, potřebuju tam dojet autem. Padl tu Průhonický park - lokalita mi samozřejmě vyhovuje, ale podle denní doby tam bývá plné parkoviště (se mi jeví, když jezdím kolem) a taky myslím, že se tam nesmí na trávnik...? Takže bysme si to tam mohly rozložit jen někde na lavičce...a odtáhnout to tam.

Jako alternativu nabízím bufet u restaurace Hliněná bašta (zezadu u parkoviště). Parkoviště zadarmo, přímo tam, je to takovej "lepší" sympatickej kiosek, stoly a lavice tam jsou - i minizoo! :) Následně v případě zájmu lze zajít i do restaurace posedět. Do blízkosti jezdí určitě i autobus 363 z Opatova, jen nevím přesně zastávku a kde přesně tam je. O víkendu to obhlídnu...i jak mají otevřeno a tak. Měli i web, jen ho nemůžu nějak najít, na webu restaurace nejsou zmíněný.

Offline mitford sister
1574 příspěvků moje polička 05. května 2023 06:59

Zu díky moc, jsi hodná, ale mám tu spoustu poštovních pytlů od svých nákupů, zbavím se toho, hezky ekologicky se to znovu použije a nebude to nic stát :) 

Kódy pro zaslání samozřejmě vítám! 

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 05. května 2023 07:11

711990 Dík, už jsem se tam dostala a má zapsaná dokonce 2! Vezmu obě, ale kdyby někdo chtěl při porcování deváté z prvního vrhu, nebudu na něm lpět.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 05. května 2023 07:24

mitford sister nechci napovídat, ale balík lze do zasilkovny zadat i od příjemce. Takže pokud si to chces ještě více zjednodusit tak až ti každá napíše kód zasilkovny do svýho řádku tabulky

Budes vědět, že kimono 1.1 máš poslat s kódem 2vhx56 a eliminuje se tím možnost špatně zadané adresy.

Offline Mulen
4779 příspěvků moje polička 05. května 2023 08:10

continuity mitford sister to je dobrý nápad. asi bych to tak udělala. Jinak já posílala jednou přes Z-box. Přes telefon jsem si ho otevřela, šoupla to tam a bylo. Třeba to má alza-box podobné

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 05. května 2023 08:34

Mulen a jak se v Zboxu resi ta samolepka kterou jinak vytiskne podaci misto? 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 05. května 2023 08:39

Hlavně sem pak prosím vás všechny napište dojmy a pocity + ideálně fota! :-)

Já dnes byla na kurzu oblékání yukaty a not easy!  Sama bych to asi nedala, rozhodně to tedy chce cvik. Jedna holka si tam donesla i vlastní kimono, tak do toho ji oblékaly tři....ale jinak to byl zážitek a až budu mít nějakou lepší fotku než co mi vyfotila kolegyně zespoda a ve které vypadám jako chovanec polepšovny v koupacím úboru, tak vám ji sem dám! :-)

Offline Mulen
4779 příspěvků moje polička 05. května 2023 08:44

711990 stačilo napsat na balík jen ten kó. Možná si to tiskne ten pošťák nebo někde v depu?

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 05. května 2023 08:48

Garfie tak to sem teda zvedava, jak dopadneme. A na tvoji fotku se tesim!

Mulen tak to je super!

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 05. května 2023 09:10

mitford sister Taky bych se zúčastnila druhého kola, asi tu bylo nějaké foto, ale nestihla jsem. Tak pokud je někdo ochotný se znovu zveřejnit, budu ráda.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 05. května 2023 09:33

clothilde Odmazala jsem se tedy od toho společného;-), chceš tedy všechny tři kusy?

mitford sister Já sice občas do Prahy jedu, občas někoho vidím, ale myslím, že bude pro všechny zučastněné jednodušší, když to dáme přes tu zásilkovnu, at to pak někde nevisí;-).

Offline clothilde
1944 příspěvků moje polička 05. května 2023 09:55

Karja budou mi stacit dva, pro zacatek . Odmazu se teda z naseho spolecneho radku a napisu tam Tebe?