Medvědění yukat a haori

19. dubna 2023 15:16
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. května 2023 07:42

razorblade Mám hamižně tři, ráda se podělím.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. května 2023 07:42

mitford sister O víkendu můžu. 

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 09. května 2023 07:50

mitford sister o vikendu taky muzu!

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 09. května 2023 08:27

Aktualizace: muzu sobota dopo a nedele dopo (do cca 13 hod. so a 14 ne)

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 09. května 2023 08:37

Garfie krása! Ja myslela, ze jukata je fakt jen takovy zupan do onsenu, ze se to nijak slozite nearanzuje. 

Offline Hwi
685 příspěvků moje polička 09. května 2023 09:00

mitford sister Já bych v sobotu mohla nějak později odpoledne a v neděli kdykoli, takže pokud to padne na tenhle víkend, neměl by být problém. :) 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 09. května 2023 10:07

Kokoska No to právě vůbec. V onsenu se nosí fakt tak jednoduše, jako župan, ale pokud ho chceš nosit ven, třeba na nějaké slavnosti nebo prostě jen tak, není to vůbec sranda. Sice je to jednodušší než kimono, ale složité je to taky dost. musíš si podvázat ten pas, to znamená dvě stužky, jednu do pasu, jednu pod prsa, potom si převážeš ten velký střed, to je vyšší dívčí, uvázat mašli, všechno pozastrkovat tam, kam to patří...no jak říkám, sama bych to nezvládla. 

Offline mitford sister
1574 příspěvků moje polička 09. května 2023 10:16

Garfie moc vám to sushi :DDD

Sweet Potato moora GChK 711990 Anema Hwi 

fajn, máme shodu na víkend s preferencí pro neděli, akorát, že - podle dlouhodobé předpovědi - má v neděli začít pršet (pak má pršet několik dní). jste ochotné zůstat flexi, sledovat počasí a fixly bychom to podle toho? jinak mě moc nenapadá alternativa místa. do té restaurace se lze nacpat v případě náhlého deště, ale že bychom tam přímo daly ten sraz a já dovalila krabici a my se tam v tom hrabaly a fotily pro garfie...to nějak nevidím :))) noooo...i když - koukám teď na web - oni mají venek pod velkejma slunečníkama a možná částečně i pod pergolou, takže by to asi šlo v případě, že bufet bude out. a jestli si dobře pamatuju, na hrázi mají ještě něco jako altánek. ten se asi nedá předem rezervovat, když tam člověk nedělá hned svatbu, ale možná bude i volný. ale ten altánek neručím, možná to bylo jinde...

takže:

1. domluvit se rámcově na víkendu, sledovat počasí a domluvit se napevno těsně před. pokud by to kvůli špatnýmu výhledu na neděli padlo na sobotu odpoledne/podvečer, tak s moora bych se pak domluvila individuálně (protože sobotu dopoledne se po flámu fakt nezvednu, očekávám příchod domů až nad ránem)

2. domluvit se na neděli kolem oběda (moora může jen do 13h) bez ohledu na počasí a prostě to risknout - buďto bufet nebo restaurace.

Offline Mulen
4779 příspěvků moje polička 09. května 2023 10:16

Garfie googlila jsem na youtube https://www.youtube.com/watch?v=-GpCqNXvuHk&ab_channel=KawaiiI

proč to rovnou neušijou, tak aby odpadaly tyhle složitosti

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 09. května 2023 10:31

Mulen  jo, přesně tohle jsme se učily! Akorát nám to trvalo asi 20 minut.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 09. května 2023 12:06

Mulen Garfie to je teda narocny. To obi by fakt mohlo byt nejak predem pripraveny a jen zapnout! Ja jsem si prave mylne myslela, ze jukata je jen ten zupan nebo domaci zalezitost a neni potreba se s tim nijak mazat. Ze ven se chodi jen v kimonu, kdyz uz. Tak dik za nove poznatky!

Offline Anema
1212 příspěvků moje polička 09. května 2023 15:35
Offline Zu
2692 příspěvků moje polička 09. května 2023 20:03

mitford sister tlapkám za to třídění  

Vážně klidně kup nějakej poštapytel, pokud ti nevychází to, co máš doma a jestli máš nějakou poštu aniž by tě to zdržovalo, fakt ti to zaplatím, už takhle tomu věnuješ času až kam! (Párkrát v nouzi jsem do Zásilkovny zabalila věc, která to snesla do papíru, přetáhla potravinovou fólií a zajistila izolepou, ale tohle asi moc nejde, viď...

Já se do Prahy fakt vůbec nechystám, jinak bych klidně i počkala :( 

a sraz vám dost závidím

Offline mitford sister
1574 příspěvků moje polička 09. května 2023 21:13

Zu v pohodě, nakonec mám toho balícího materiálu dost. už to mám pro tebe napytlíkovaný :) pošlu SZ s účtem a prosím kód na zásilkovnu nebo balíkovnu.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 10. května 2023 08:24

mitford sister pardon, pardon, ja jsem o tyden posunuta, tuhle nedeli muzu cely den, i odpo

Offline mitford sister
1574 příspěvků moje polička 10. května 2023 09:32

moora super! 

Tak počítáme s nedělí všechny? Odpoledne - v kolik? Riskneme to? Fakt to zatím vypadá na déšť. Ale ještě se to může změnit...třeba že v sobotu bude lejt taky :))  

Offline Hwi
685 příspěvků moje polička 10. května 2023 09:47

mitford sister Dnes prý taky mělo pršet a od rána mi do oken svítí sluníčko, já bych to riskla. :)

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 10. května 2023 17:45

Dneska jsem potkala Anema a ta mi o téhle akci řekla - mohla bych se kdyžtak přidat? Jen tedy na setkání.

Offline mitford sister
1574 příspěvků moje polička 10. května 2023 18:17

dzizisketa samozřejmě! :) sleduj vlákno, až se definitivně dohodneme na hodině.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 11. května 2023 08:08

dzizisketa Tak foť!! Já je znám, určitě se budou přehrabovat v hadrech a fotit nikdo nebude!