razorblade Mám hamižně tři, ráda se podělím.
Medvědění yukat a haori
mitford sister O víkendu můžu.
mitford sister o vikendu taky muzu!
Aktualizace: muzu sobota dopo a nedele dopo (do cca 13 hod. so a 14 ne)
Garfie krása! Ja myslela, ze jukata je fakt jen takovy zupan do onsenu, ze se to nijak slozite nearanzuje.
mitford sister Já bych v sobotu mohla nějak později odpoledne a v neděli kdykoli, takže pokud to padne na tenhle víkend, neměl by být problém. :)
Kokoska No to právě vůbec. V onsenu se nosí fakt tak jednoduše, jako župan, ale pokud ho chceš nosit ven, třeba na nějaké slavnosti nebo prostě jen tak, není to vůbec sranda. Sice je to jednodušší než kimono, ale složité je to taky dost. musíš si podvázat ten pas, to znamená dvě stužky, jednu do pasu, jednu pod prsa, potom si převážeš ten velký střed, to je vyšší dívčí, uvázat mašli, všechno pozastrkovat tam, kam to patří...no jak říkám, sama bych to nezvládla.
Garfie moc vám to sushi :DDD
Sweet Potato moora GChK 711990 Anema Hwi
fajn, máme shodu na víkend s preferencí pro neděli, akorát, že - podle dlouhodobé předpovědi - má v neděli začít pršet (pak má pršet několik dní). jste ochotné zůstat flexi, sledovat počasí a fixly bychom to podle toho? jinak mě moc nenapadá alternativa místa. do té restaurace se lze nacpat v případě náhlého deště, ale že bychom tam přímo daly ten sraz a já dovalila krabici a my se tam v tom hrabaly a fotily pro garfie...to nějak nevidím :))) noooo...i když - koukám teď na web - oni mají venek pod velkejma slunečníkama a možná částečně i pod pergolou, takže by to asi šlo v případě, že bufet bude out. a jestli si dobře pamatuju, na hrázi mají ještě něco jako altánek. ten se asi nedá předem rezervovat, když tam člověk nedělá hned svatbu, ale možná bude i volný. ale ten altánek neručím, možná to bylo jinde...
takže:
1. domluvit se rámcově na víkendu, sledovat počasí a domluvit se napevno těsně před. pokud by to kvůli špatnýmu výhledu na neděli padlo na sobotu odpoledne/podvečer, tak s moora bych se pak domluvila individuálně (protože sobotu dopoledne se po flámu fakt nezvednu, očekávám příchod domů až nad ránem)
2. domluvit se na neděli kolem oběda (moora může jen do 13h) bez ohledu na počasí a prostě to risknout - buďto bufet nebo restaurace.
Garfie googlila jsem na youtube https://www.youtube.com/watch?v=-GpCqNXvuHk&ab_channel=KawaiiI
proč to rovnou neušijou, tak aby odpadaly tyhle složitosti ![]()
Mulen
jo, přesně tohle jsme se učily! Akorát nám to trvalo asi 20 minut. ![]()
mitford sister tlapkám za to třídění
Vážně klidně kup nějakej poštapytel, pokud ti nevychází to, co máš doma a jestli máš nějakou poštu aniž by tě to zdržovalo, fakt ti to zaplatím, už takhle tomu věnuješ času až kam! (Párkrát v nouzi jsem do Zásilkovny zabalila věc, která to snesla do papíru, přetáhla potravinovou fólií a zajistila izolepou, ale tohle asi moc nejde, viď...
Já se do Prahy fakt vůbec nechystám, jinak bych klidně i počkala :(
a sraz vám dost závidím ![]()
Zu v pohodě, nakonec mám toho balícího materiálu dost. už to mám pro tebe napytlíkovaný :) pošlu SZ s účtem a prosím kód na zásilkovnu nebo balíkovnu.
mitford sister pardon, pardon, ja jsem o tyden posunuta, tuhle nedeli muzu cely den, i odpo
moora super!
Tak počítáme s nedělí všechny? Odpoledne - v kolik? Riskneme to? Fakt to zatím vypadá na déšť. Ale ještě se to může změnit...třeba že v sobotu bude lejt taky :))
mitford sister Dnes prý taky mělo pršet a od rána mi do oken svítí sluníčko, já bych to riskla. :)
Dneska jsem potkala Anema a ta mi o téhle akci řekla - mohla bych se kdyžtak přidat? Jen tedy na setkání.
dzizisketa samozřejmě! :) sleduj vlákno, až se definitivně dohodneme na hodině.
dzizisketa Tak foť!! Já je znám, určitě se budou přehrabovat v hadrech a fotit nikdo nebude! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)