mitford sister já nejsem z Prahy, ale původně jsem chtěla dojet, nejsem až tak zdaleka.Jen se to trochu komplikuje, tak úplně nevím, jestli to vyjde. Kdyby to nevyšlo, poslala bych ten kód na Zasilkovnu. Doufám, že nevadí.
Medvědění yukat a haori
jo a to zkouseni bych chtela moc videt, bude to urcite parada![]()
![]()
Mulen sluší ti všechno a to zelené je moc a moc krásné... Teď lituju, že jsem se k akci nepripojila
mitford sister takze zitra v ooledne na hlinene baste?
moora ano, u bufetu vzadu u parkoviště. a pršet snad nemá, až později.
Těším se!
Mulen Moc ti to sluší a to haori je fakt nositelné!
Zu dobře, dej mi pak vědět
Zitra v pravy poledne teda?
711990 tak tak
Anema bohuzel neprijdu, tak nevim, jestli ho chces i bez prohlednuti?
Uááááá!![]()
Já mám zánět spojivek, oči mám jak angorák a na slunce reaguju jak upír, taky se omlouvám, ach jo (ale teda já naštěstí chtěla jen na čumendu).
Na mě dopadla dovolená s miminkem a nejsem schopná se dostat z pyžama. Moc si to užijte, pošlu peníze na číslo účtu a kód.
baltik ok, počkala bych, jak to dnešní medvědění dopadne a dohodnem se pak, aby na tebe něco zbylo a naopak mitford sister neměla prebytky
. To bych se, mitford sister , kdyžtak dostavila mimo tuhle akci, podle všeho bydlíme tak blízko, že si to nemá cenu posílat
.
dzizisketa ať tě to brzo přejde! Mně naštěstí nic není, test jsem si udělala jen pro forma, páč muž odpadl a já chtěla mezi lidi. A mám ho taky pozitivní...
mitford sister já se bohužel taky nedostavím, nevyhrabali jsme se s dětma včas. Pošlu pak kód, jen poprosím o číslo účtu do SZ.
Byla jsem na chvilicku na cumendu, moc pekna akce to byla! A moc zajimave kousky, z fotek se to absolutne neda poznat, fakt to chce videt zive.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)