Medvědění yukat a haori

Sweet Potato Ale to máš moc pěkné.
Ignis v klidu, pošlu sz, máš jedno kimono, je pěkný kdybys ho pak nechtěla, tak myslím, že hwi má zájem:)
brrr šedivý se udalo, máš tedy jen to modrý :)
GChK uchránila jsem obě vlastním tělem a pošlu sz :)

mitford sister Díky za info, ráda čtu, že je pěkný.
Tak jsem to "ohňostrojové" haori hned vyvenčila, na návštěvu, a nikdo to nekomentuje! Takže buď je to tak blbý, že šokovaně či společensky mlčej, nebo si nikdo ničeho divnýho vůbec nevšiml!
Sweet Potato podle me proste vypadas skvele a neni duvod aby byli sokovany!! Ja teda spis premejslim, jak z toho myho jednoho vyvetrat zatuchlinu. Zajimavy, ze cejtit je jen to umely!
Prý Brambůrko, tady ti z toho SÁČKA visí nějaká nit!
Ja jsem ehm z toho dlouhyho sedyho odparala ten zaslej podsitej lem. No, nevim, jestli to nebyla chyba, ponekud se to rozpadlo ![]()
moora Ježiš!!
Sweet Potato To ohňostrojové je fakt moc pěkné a vypadá úplně normálně! Sluší ti.
Normálně začínám uvažovat, že si taky nějaké pořídím! ![]()
moora ups![]()
Ja mam diky Sweet Potato dokonaly to kousavy, to vam vyfotim! To je podle me velice nositelnej kousek. I kdyz vcera se mi do nej nacpal sambo a taky mu sluselo![]()
Garfie se divim, ze jeste nemas!
Kokoska Mně by bylo divný tady nosit haori a jukatu ještě víc. Shodly jsme se na tom všechny na tom kurzu. I jsme se o tom bavily s těma Japonkama, jestli je to jako takový "nerespektující" nebo jak to říct...a ony že ne, ale že nám rozumí. Teda jukata mi přijde divná i u nás, je to jak chodit v kroji a ještě cizím
, ale haori samo o sobě působí jako takový "hacafrak", to bych si v Česku možná oblékla...
Tady ale ani haori nikdo nenosí jen tak. Prostě bych si připadala jako exot. :-)
Občas vidíš cizinky oblečené v jukatě nebo kimonu na těch turisticky exponovaných místech u chrámů, třeba v Asakuse, kde je spousta půjčoven. A vždycky to vypadá divně, prostě trap na turisty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)