Garfie tak tomu rozumim, v tom prostredi a souvislostech.
Medvědění yukat a haori
Garfie a jak se vlastně správně nosí to haori, s čím ještě? Není to původně pánské?
A fotky super![]()
Když si to zelené kinomo zkrátím, bude to super ranní župánek ![]()
Včera jsem provedla zkoušku ohněm a zasmradila celou kuchyň smradem jak z chlupů (teda já nemám čich, tak jsem byla v pohodě, to manžel frflal, když musel provádět čichoou zkoušku.) Umělina to rozhodně není a podle mě ani bavlna, ta hořela jinak
Byl z toho pěkný popílek.
Mulen Je to kabát přes kimono. Historicky ho nosili jen muži, ale dnes už ho běžně nosí i ženy.
Garfie Já si to myslela. A jinak chlapi v kimonech se mi moc líbí. Viděla jsem jen ve filmu teda ![]()
Garfie Já si to myslela. A jinak chlapi v kimonech se mi moc líbí. Viděla jsem jen ve filmu teda
Já taky. Treba v Šogunovi
Mulento zní jako hedvábí. ![]()
Fakirka přesně ![]()
continuity jj, zní, ale věřit se mi tomu nechce ![]()
Mulen continuity Haori by z hedvábí být mohlo, jukata určitě ne.
Garfie já to mám s podšívkou všechno, co jsem četla jukaty jsou vždycky bez podšívky?
Vypadalo to jako super akce!
mitford sister a udalo se všechno?
Včera vysvětlovala mitford sister , že to vlastně yukaty nejsou, ale kimona a haori.
Sweet Potato
to jsem si myslela, že je to kimono. Vždycky jsem nějaké chtěla, ale nikdy bych se nenadála, že to fakt nastane ![]()
Mulen Jo, jestli to mělo podšívku, je to kimono a to může být taky z hedvábí.
Garfie jj, toto vysvetluje. Bavlna nijak zvlášť nesmrdí, když hoří, cca jako papír nebo dřevo, a nezhasne, když se vyndá z ohně. Pokud to smrdí chlupama a samo zhasíná, je to vždy přírodní živočíšny materiál. Reálně vlna nebo hedvábí. Vlnu můžeme vyloučit a zbývá nám hedvábí.
Umělé materiály nedělají jemný popel ale spíš škvarky.
Anema udalo se všechno! :) Dohodněte se s baltik jak s tím jedním kimonem. Tento týden můžu posílat (do čtvrtka), pak už to bude komplikovanější
Mulen jasně, ty máš 2 kimona a to zelený je určitě hedvábí, to růžový nevím, ale možná taky, ono může být hedvábí i různě hrubé
mitford sister continuity Garfie Ono je to asi fakt všechno z hedvábí, i to růžové zapálené fakt smrdělo jak chlupy a hned zhaslo, když jsem ho v ohně vyndala (jen vzorek!), i jsem to porovnávala se zbytkama, co mám doma.
To zelené už jsem vyprala, ještě před zkouškou, na 30 a nic se tomu naštěstí nestalo. To bude luxusní ranní župánek ![]()
mitford sister to je super, že to bylo tak úspěšný! Tak pokud bude baltik souhlasit, pošli jí ho. Asi se mi úplně nechce tě kvůli jednomu zdržovat, my budem zdravé bůhví kdy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)