Garfie Hele, hele, nech si to! Myslím, že nejsem jediná, kdo to plánuje přehodit a jít. A ty na nás s kurzem!
Medvědění yukat a haori
Sweet Potato Tak haori je v pohodě a yukata jako župan taky! ![]()
Hele, tak ale aspoň abych vás navnadila, jedna z nás si donesla vlastní kimono, je ze sekáče, ale je to prý nějaké staré a velmi kvalitní. To je to, co si neobleče sama, dnes si to užila a odešla v něm domů (vedle kola
).

clothilde Jak chceš, já dva neunosím, ale třeba se mi povede střelit nekomu ten jeden, co mi méně sedne:-D Už jsem na župánky navnadila půlku srazu:-D. Tak fakt jak chceš;-)
Garfie To vypadá na moc hezkej zbytek dne, předpokládám, že v tom kimonu se nedá nicmoc dělat:-D:-D. Natož uklízet či vařit....
Karja ok, pišu Tě tam
Karja
Jo, říkala jsem jí přesně to samý!!!
Zu Sweet Potato Mulen Hwi clothilde Ignis 711990 Karja baltik brrr moora GChK
Tak jsem otevřela tu obrovskou krabici, což jsem, přiznám se, odkládala celý víkend - dokonce jsem v rámci prokrastinace před tříděním radši vykydala kurník :) Není to tam roztříděný do lotů, takže strašný - tudíž jsem primárně vyjednotila kusy pro ty, o kterých vím, že jsou přespolní a budu jim posílat - Zu, Mulen, clothilde, Karja a baltik. Máte všechno, co jste chtěly. baltik má zatím dva kusy; ve třetím lotu u č. 8 je napsaná ještě Anema , tak se dohodněte. O Anema Ignis brrr nevím jistě, zda jsou přespolní, dejte vědět. Sice jsem se kasala, jak mám hodně použitých poštovních pytlů, ale jsou to většinou dost objemné balíky, tak doufám, že jich budu mít dost. A budu to tam muset dost pěchovat. Sice ty kimona byly jakžtakž složený v tý krabici, ve který to přišlo, ale jak v tom hrabu, tak...přežehlovat a úhledně skládat to už ani pro pražský nebudu :)
Dál už to netřídím, je to nad moje síly. Jen jsem spočítala, že jich dorazilo fakt třicet. S kvalitou jsem spokojená; je to v mantinelech toho, co jsem čekala.
Ostatní - jak s tím předávacím srazem? Byla jsem obhlídnout ten sympa bufet u restaurace Hliněná bašta v Průhonicích. Jezdí tam bus 363 z metra Opatov, zastávka Hole. Parkoviště hned tam. V případě dobrýho počasí by to bylo fakt ideální místo - posléze dle zájmu lze posedět v restauraci a/nebo případně dát i park, je to o zastávku dál. Bufet má otevřeno 13-19 ve všední, 11-19 o víkendu. Paní říkala, že když jsou lidi, tak zavírá podle toho, třeba i v deset :)
A termín? Budu tu určitě příští víkend. V pátek sice flám, ale zvládla bych sobotu, snad i neděli. Nebo někdy v týdnu, večery jsou dlouhé. I pátek v podstatě lze...
Ahoj, ja jsem se o existenci akce kimono dozvedela az na srazu od Karja ... budou tam nejaky prebytky ve velkych velikostech?![]()
razorblade žádnej strach, kimono je dycky velký! ![]()
razorblade možná něco zbyde, uvidíme, ale asi bude i akce kimona II :) a RoSa má pravdu!
razorblade Mně jedou dvě a určitě to neunosim, plus mám podezření, že v tom budu jak Mrakomor v hacafraku, takže ja budu mít ještě vlastní akci kimona II. :-D
mitford sister pristi vikend je kterej? 13-14? Muzu v nedeli, dojedu skoro kamkoli (Praha a blizke okoli)
razorblade mam tam 2 kusy a pokud mi bude cervenej z prvniho slotu, tak ti rada prepustim tmave modrej s takovejma prskancema z druhyho (cislo 6)
Anema no super! já bych krom předávacího srazu nic dalšího neplánovala, následný program, pokud bude zájem, vznikne spontánně. děti určitě nevadí, jsou tam prolézačky a zvířátka
moora ok :) pokud nebude 100% shoda na termínu, nevadí mi tam k bufetu zajet na několikrát v rozmezí pátek-neděle, mám to fakt kousek
mitford sister príma, za sebe mužů sobotu i neděli odpoledne :)
Nezapomeňte na fotky! Mám tady pro vás momentky z našeho kurzu. :-) Japonky říkaly, že jukata je skvělá příležitost, jak si vyzkoušet barvy, které obvykle nenosíš a nejrůznější kombinace, že je zvykem naopak zkoušet "jiné" věci, než v civilu, tak se toho nebojte! :-)

Garfie to je take úžasné a vy ste všetky také krásne. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)