Mám teď od Eucerinu denní a noční krém a docela jsem spokojená, myslím, žeje stejný výrobce jako u Nivey, jestli se nepletu. Chtěl bych zkusit ještě Uriage nebo i Nuxe, až mi tyhle dojdou. Od Nuxe jsem zatím měla multifunkční suchý olej a ten je bezvadný. Olejíčky mám ráda ještě od Nobilis. Od Nobilis mi i vyhovuje odličovací mléko, víc jak micerálka. Jen se musí pak obličej dočistit ještě pleťovou vodou.
Oblíbený krém na obličej...
...naslepo, pouze na základě dojmu z popisu, koupila jsem Magic Blur L´Oreal.
Jsem nadšená.!, pleť je jak miminkovská - hebká, hladká, dokonalá![]()
Si šťastná osoba. Mne sa už po druhej aplikácii parádne zapchali póry, a tak Magic Blur, ako jediný predstaviteľ z radu Revitalift /sérum nemá chybu/ skončil ako krém na ruky/nohy.
...já zas raději sérum od Nivea Cellular - to se vcucne a nelepí, to od L´Orealu je takové do lepiva. Pro mě lepší Nivea. Jinak od Nivey na obličej nesnesu nic. V zimě akorát noční krém také z řady Cellular.
Magic Blur mi pory stáhne, jsem jak broskvička
.
Hodně jsem si oblíbila kosmetiku LaChevre s kozím mlékem či syrovátkou.
jsem líná to hledat, jaký je mezi nimi rozdíl?
Jeden je na den, ten co zmiˇnovala Miru, a ten v té tubičce ? To je sérum ?
Potřebuji na noc, přes den používám jen BB nebo CC.
Ten v kelímku dávám normálně na den a když používám make-up, tak na ten denní mázmu ještě ten v tubě místo báze. Nevím, zda jsem to úplně správně pochopila, ale než jsem měla ten denní v pixle, používala jsem ten tubičkový normálně na den a pod něj sérum, ale takhle mi to vyhovuje víc. Make-up se krásně nanáší, nelesknu se a pleť je vyhlazená.
Díky, teď je mají v tescu docela levně, tak je zkusím.
Tak jsem zakoupila Magic Blur v té tubě, ale chystám se na krém, uvidím.
Jen jsem chtěla vzpomenout 30% slevu v DM za nákup 3 výrobků L'Oreaal, Dermacol, Nivea, Schwarzkopf, takže mě krém vyšel na pěkných 230,- Kč.
Máte prosím někdo zkušenost (a jakou) s pleťovou kosmetikou od The Body Shop, konkrétně s řadou Tea Tree?
Potřebuju tip na krém, který obsahuje vitamin C ve vyšší než 5% koncentraci v jeho čisté aktivní formě (kyselina L-askorbová)... třeba 15% ...
Znáte? Máte s některou značkou zkušenosti? ![]()
Já znám jen La Roche-Posay ACTIVE C, ale ten má právě jen těch zmíněných 5%
Krém od La Roche-Posay mi zničil několik triček a šátků tím, jak pro obsah vitamínu C strašně barví. Z těchto důvodů bych ho už nikdy nechtěla.
Nojo, jenže na starší pleť pomůže jen vit. C - a nebo pak už jen skalpel ![]()
Si tam rozmačkej celaskon, ne? ![]()
No a zrovna od Tebe bych čekala fundovanou odpověď - a ne takovýhle blbý srandičky...
Jak to dostanu do hloubky pod kůži, ten celaskon?
Do hloubky pod kůži ho dostaneš, když ho budeš jíst ![]()
Tak ja prave pouzivam momentalne na skusku od Balea
Ale na noc a s Dr.Grandel ampule.
Musim pochvalit!Naozaj zabera aj plet rozziaruje.
Myslim vsak ze aj znacka Kìehls ma nieco take.Mala som akurat ocny kremten chvalim na 1.
A este jedneho casu som aj manzela krmila s pycnogenolom.(prirodny vitamin C.Naozaj spomaluje starnutie,okrem ineho)
...a uz ked sme pri tom c-cku tak moja byvala sefova sa krmila ampulkama celaskonu inj.(proti chripke a vyziva na plet)![]()
No a zrovna od Tebe bych čekala fundovanou odpověď - a ne takovýhle blbý srandičky...
Jak to dostanu do hloubky pod kůži, ten celaskon?
No a jak ho tam dostaneš jiným krémem?!
To je přece to samý - když si tam něco přidáš, vstřebá se to úplně stejně. Teda úplně stejně mizerně
Žádnej zázračnej krém neexistuje! To je fakt lepší se tím nafutrovat zevnitř...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)