Já mám tu Niveu Cellular oční a jsem moc spokojená. Přijde mi lepší, než Bioderma sensibio eyes
Oblíbený krém na obličej...
...máš Nivea Cellular antiage nebo radiance.?
Anti-age, normálně jsem se musela jít podívat, vůbec nevím, že je více řad
...ta Radiance je právě nová.
Měla jsem od té Anti-Age noční krém, dobrý, to sérum mám opakovaně.
Ale až dopotřebuji sérum, koupím právě to nové Radiance i ten krémík asi.
Je to dobré.
To jsou jediné výrobky od Nivey, po kterých nejsem jak vánočka před cestou do trouby...![]()
taky musím být na niveu opatrná, moc mi nesedí. Mám mastnou kůži, dost se sama vyživí, vůbec se nemažu mlékem, jenom občas dostanu takovou mánii, že je mi 40cet a měla bych používat něco "anti-age", ale dlouho mi to nevydrží.
Ale tenhle oční krém mi sedí.
Byla jsem v pondělí na botoxu, a tak jsem si musela vyslechnout povinnou hodinovou přednášku o škodlivosti slunce - jsem na to u své dr. zvyklá, tak to poslouchám jen tak "na půl ucha" a nepanikařím.
Ale: kůže si prý vše pamatuje, a kdo si maže přes den (v zimě/v létě, to je fuk) obličej krémem bez faktoru (ona uznává jen faktor 50+), pro toho je prý botox a výplně zcela zbytečná investice. Do čtyřiceti let prej jakžtakž, ale pak pokožka vezme šmíra, skokově... Při této části přednášky jsem si vzpomněla na jugoslávky, které jsem jako dítě pozorovala na plážích: jako mladice to byly šťabajzny, ale jak jim bylo krapet víc, byly to už vysušený hnusný báby.
Něco na tom asi bude... ![]()
No jo, ale ty jugoslávky ten ksicht chca nechca vystavovaly slunku mnohem víc, než my tady v ďolíku, že jo.
Klíííd!
Ale i tak každý den děkuji Bohu za vynález bronzeru...moje přírodní barva mi nebyla nadělena správně.
Synkovo děvče mi doneslo ten krém z Lidlu (Ciel? Cien?) - že se o něm všude mluví... mno, vyzkoušela jsem ho dvakrát a žádná výhra to není. Některý krémy aspoň lahoděj kůži (když už neprovedou rovnou nějakej zázrak), ale tenhle mezi ně teda nepatří. Kde nic, tu nic...
A zkouším ze vzorku olejíček L´Oreal NutriGold - na noc je ok, je mastnější, ale do rána dobré. Pleť se pěkně nacucne.
![]()
Také jsem ho zkoušela na noc ze vzorku a byla jsem moc spokojená - nezanechával mastný film, tváře pak byly na dotek krásně vyhlazené.
Korres s magnoliovou kůrou - jakože pro první vrásky či co. Zkusila jsem ho, když mi hodná paní prodavačka přidala tenhle krém mezi vzorky a pár namazání mě přesvědčilo, že ho fakt potřebuju. Doteď jsem si dávala na obličej místo krému buď monoi nebo bambucký máslo, ale tohle se jednak bleskově vstřebává, jednak to krásně voní po nazelenalý magnolii, dělá mi to matnej ksicht a naposled si fakt myslim, že mi to ty vrásky docela vyhlazuje. Velmi chválim, další skvělá věc od Korres.

Já se stále držím osvědčeného:

Jenže mně se to mluví, já měla i v pubertě pleť jak broskvičku. Každopádně, v prváku na vejšce jsem si vyzkoušela, jak skutečně velký vliv má na kvalitu pleti strava. Ten rok jsem za pomoci všemožných krémů (marně!) bojovala proti náhlýmu výsevu akné a přitom stačilo přestat stravovat se jako hova...no, jako student, no. Po úpravě jídelníčku, potom, co mi to konečně došlo, bylo za chvíli po všem.
strava - presne. Ja to vidím v lete keď jem ovocie a zeleninu na tony lebo to milujem. Účinok nie je samozrejme badateľný ihneď ale tak v polovici leta začnem mať úžasnú pleť, vlasy a nechty. A to mám 54!
Koupila jsem si opět oba krémy Rugard - hydratační + vitamínový. Tuhle sadu za dobrý peníz nabízí už jen jedna jediná internetová lékárna, takže jsem musela.
http://www.clarinsusa.com/en/day-all-skin-types/80009043.html#start=1
Zkoušela jsem od Clarins nový Multi-Active denní krém... a uááááá, bez makeupu, poprvé asi po sto letech, jen s pudrem, jssem naklusala do Sephory zjistit, kolik stojí a prodavačka mě pochválila, jak mám krásně sjednocenou pleť, neřekla jsem jí, že to mám po jejich vzorku a nechala si do kelímku naložit další vzorek.
Nevím jak fungují krémy od Dioru, Sisley, La Prairie apod, třeba ten, kdo má s nimi zkušenosti by nad tímto od Clarins ohrnul nos, ale já řvu radostí, nádherná, hladká, sjednocená pleť.
Doporučuji allespoň vyzkoušet.... cena je sice dle prodavaček velice příznivá, dle mého moc ne, teda ( 1590,-)
Týýýý jovka - Clarins za půldruhýho litra ![]()
Já jedu kontinuálně v Nivea Cellular, už jsem teda přešla na antiage, a supr, občas nějaký výstřelek a pak se k tomu zase vrátím :-)
Ten Lidl co zmiňuje Bára taky mám, za ty prachy není špatný, ale trochu se lepí a smrdí mi. Ovšem co chcete za 60 vočí ![]()
Používala som ho tiež, aj nočný a boli super, samozrejme až na tú cenu. Ja ho tiež doporučujem....
to vanilka - mala som obidva a tiež dobré, cena výborná, ale znova by som si kúpila Clarins, rozdiel tam predsa len je.
teda teď jsem fakt zasmála... úplně tě slyším.. trochu lepí a smrdí mi
,
No asi ho fakt kupovat nebudu, protože se stejně nemažu, takže zbytečná investice, ale výbornej je, to jo a řekla bych, že cena je dobrá, vzhledem třeba k cenám Clinique, který není zrovna dvakrát dobrej.
Vždycky když si chci koupit a vyzkoušet nový krém tak jsem spíš zklamaná ze složení. U anti-aging krému očekávám víc než kyselinu hyaluronovou. Určitě tam chci Matrixyl, Argireline, Apple stem, Syn-ake a pod. Tak skončím u SR krémů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)