Já jsem si vzpomněla díky vám, jak jsem na lyžáku na základce přišla do prvního družstva. V živote jsem nebyla na vleku, na lyžích tak pětkrát za barákem, těsně jsem si to zkusila před tím lyžákem na rozjezdu se školou se mi povedl přesně jeden oblouček a zaparkovala jsem v lajně vedle posledního, co dojel a šla jsem do jedničky, většinou s dětma co jezdily už třeba do Alp:-D:-D. To byl můj první a taky poslední sportovní úspěch:-D.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gatita
zvlášť s tou vodou ti rozumím
Karja
no vidiš, já naopak v prvním družstvu nikdy nebyla, vždycky ve druhém
Karja tak to je jeste dobry,ze jsi aspon neco predvedla,mne do prvniho druzstva v prvaku tedy dali jen kvuli tomu,ze jsem mela spesl vybaveni,preskace na presky.![]()
![]()
No nakonec to byl asi taky muj nejvetsi sportovni vykon.
Gatita rozumím ti ![]()
Zarinya Výbava dělá hodně! :D A musím teda pochválit řeckou kuchyni, dala jsem si Spanakoriso a bylo to moc dobré, já nejsem moc rýžová.
Kan ja taky ryzi nemusim a v recku mi chutna.![]()
Gatita gratulujem! A úplne chápem ![]()
Gatita to jsou super úspěchy! Teď na tom muže stavět ![]()
Gatita Úplně chápu a gratuluju! Je super, že si zažije úspěch, i když se mu do toho nechtělo. Syn je taky neofob, mám radost z každý blbosti, jako třeba že se nedávno poprvé posadil na nočník.
A to bylo zatím v kalhotech, o potřebě nemůže být řeč. Boby zkusím příští rok znovu a s lyžema rozhodně spěchat nebudu.
Len u nas vetsinou fungovala motivace pres kamarady, ale my uz mame skolaka. Kdyz s nami byl nejaky ten jeho kamarad, ktery chtel treba bruslit, tak syn byl ochotny to zkusit taky. Ale treba u vody to nefungovalo, tam to byl opravdu hluboky pudovy strach. Nic na tom nezmenil ani moc pekny kurz, kam chodil spolecne s kamaradem, ktery je vodni zivel.
Gatita teším sa s tebou a zároveň mi to dáva nádej, že aj náš sa raz odváži :) Na lyže sa nepostaví, korčule tiež nie, jedine hlboká voda v bazéne mu vďaka trénerovi plávania nevadí. Jemu teda nepomáha ani motivácia kamarátmi, to má úplne v paži :) Tiež sa bojí výšok, tmy, spreju do nosa, gombíkov, strihania ale aj lesa...no má to chudák ťažké moc.
Gatita Tvojí radosti rozumim. Jeden sportovní, musel vyzkoušet vzdycky všechno. Kolo, lyže, běžky, plavání, fotbal, florbal, šerm, atletiku, gymnastiku, přemety a teď i lezení. Druhej nesportovní, nechtěl a bál se.
Nám na lyže pomohla až motivace slečny, spoluzačky, která chtěla, aby jel
. Jinak k ostatním sportům tak nějak kamarádi a teď i vyborný třidní a zaroveň učitel tělocviku.
Udělalo mi radost slunce venku odpoledne. Měli jsme s dětmi pochůzky v okresním městě, vyřídiĺi jsme vše potřebné, stihli kavárnu s herničkou, vyzvedla jsem si konečně nové kontaktní čočky (patálie s posledním párem + následná objednávka z neozkoušenézo eshopu) a teď po návratu mi udělalo upřímnou radost jídlo (co dala lednice). Bylo by dobrý sice jako brunch - vejce do skla, gouda na kostičky, šunka, trocha pečiva, salát s polníčkem a ředkvičkami a vinaigrette z domácího jablkového (bezkonkurenčního) balsamica od švagra kolegyně. Zbodla jsem to bez fotky, prostě si jen poctivě pochutnala. A teď soudcuju zápas v pexesu mezi dětma a mužem z gauče ležmo. Ke štěstí stačí fakt málo.
edit: a k tomu všemu mi teď na BBC hrajou King of Mountain od Kate Bush ![]()
Cyrano z Bergeracu s Hanzlíkem dnes na artu. Ach ![]()
![]()
notna to je krásné...!
jdu sem dnes s naprosto přízemní radostí. Vyspala jsem se. Podařilo se mi po spoustě týdnech vypadnout z práce dřív, doma jsem zalezla pod deku a vytuhla na hodinu a půl, muž vzal děti ven, než šel do práce. Teď to mají kámošku na malování, k večeři dneska jen mažu chleby a hodlám ve spaní brzy pokračovat...
marieu to není nijak přízemní radost... Chápu tě
Modrá krev na čt2, dnes byl opravdu dobrý díl, krásní a inspirativní lidé.
Segra s třídennníma dvojčatama je z porodnice doma. ![]()
eM Krásný, to jsou teda rychlíci!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)