eM Ju a co se narodilo? :-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja prý je plná porodnice, tak lifrují domů koho můžou. Největší překvapeni to bylo pro dvě starší holčičky, které se nic netušíc vrátily ze školky - a oni tam bráchové!
Tahle smečka bude dobrý materiál pro dětské vlákno :).
Vari dva kluci
eM No to teda jo. Jako to mají teda pěkné dva párky:-D:-D
eM Respekt novopecene mamince, ze je vzhledem k tam brzkemu propusteni zvladla donosit skoro do terminu. Preju hodne sily, bude ji s tou smeckou potrebovat! :-)
eM krásná smečka, gratuluju!
eM to je ale krasny! Moc gratuluji...!
eM Takze jednovajecni rarasci, kdyz mela termin v 36 tt?
Vari jo, mas přehled. :) jako zatím je rozlisuju podle barvy zavinovacky
eM Gratuluji, mají doma pěknou nadílku. To budeš mít dost práce, jako teta
.
eM Kolik je holcickam? To urcite chteli k devcatum jeste kluka a ted to maji tuplovany
Hlavne at jsou vsichni zdravi, to ostatni se nejak zvladne.
eM Vis jak, jako matce dvojcat je mi to tema celkem blizky :-).
Kokoska v červnu jim bude 6 a 4. Ono to vypadá, že v momentě, kdy rodiče připustili, že by mohlo být ještě třetí, tak se i stalo. A rovnou dvojitě. :)
eM no tak panbuh pozehnej a hlavne to zdravi! Holky uz to zvladnou dobre, ja mela deti po ctyrech letech a ten starsi uz byl v pohode.
eM Gratuluju hrdé tetě! :-)
Teda máte pěknou nadílku, to bude super parta!
Moje lektorka jógy teď odjíždí na tři týdny pomoct svojí sestře s novorozencem a starší dvouletou holčičkou. Taky k tomu má ještě šestiletou...říkala, že tu prostřední ještě taky vůbec neviděla, kvůli covidu, ukazovala nám fotky, no natěšená jako blázen, je to moc hezký! :-)
eM ooo, gratulujem!
Moje dcera dostala na pátečním shromáždění celé Middle school diplom za skvělé studijní výsledky! ![]()
Garfie Gratuluju! Je to šikovná holka :)
Garfie skvělý děti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)