A potom si ji vzal... 
Čo vás dnes rozosmialo?
....a to už je diagnostikovatelný.![]()
Ale doživotí s dominou Jaňulkou si snad ani nezasloužil...
...tak já si tak dnes koukla do svého tužebníku a
no, mně, abych byla spokojená, by stačilo necelejch padesát tisíc...
![]()
Budiž mu dostatečným trestem, že si takovou ženskou vzal. Je zlá už od pohledu, manipulátorka. Fuj.
ako málo stačí ku šťastiu ![]()
![]()
![]()
No ty vole...
![]()
Musím na ten Václavák zavítat častěji... včera tam bylo veselo. Nejdřív v metru - po schodech dolů přijíždí zle vystajlovaná blondýna, na rameni vuittonku, v ruce několik papírovejch tašek z butiků od Armaniho až po Hermés... když však spatří dole pod schody úřadující revizory, v tom mžiku se obrací a tryskem prchá opět po schodech nahoru ![]()
A pak na ulici - dvojice postarších tetin (dobře šedesátnic): identickej účes, naprosto stejnej "outfit" včetně kabelek a minisukní, a samozřejmě dva totožný obličeje. Zastavily se u babky, která právě rozšafně kárala svýho podvraťáka, aby si ho pohladily... baba vzhlédla, zarazila se, a: Nejste vy dvojčata?!

Cha, tak tyhle dámy mají teď nejpíš nějaké rojeníčko - dneska mě jedna taková taky pobavila:
jela jsem tramvají, vystoupila se mnou slečna a čekaly jsme pak vedle sebe na zelenou u přechodu - nejdřív jsem si nemohla nevšimnout oslňujícího houpajícího se zlatýho loga "MK" na kabelce. K tomu v ruce držela roztaženej hnědobéžovej deštník (už nepršelo) posetej logama "LV ". Na nohou vošmajdaný plátěnky, původně nejspíš bleděmodré barvy, odhadem pořízené tak max. za 80 Kč... Opravdu dobře sladěnej outfit!
Fotit jsem chtěla a moc, ale nešlo to: měla jsem plný ruce (neznačkovejch) tašek...
....a to už je diagnostikovatelný.![]()
Ale doživotí s dominou Jaňulkou si snad ani nezasloužil...
Já bych řekla, že zasloužil
.
Jeden čas tvrdil,že ona dře jako kůň. Když vysvětloval,proč má nadstardardní odměny,či co. A ona přitom lítá,jako kráva,hmm...
Pěkně s ním mluvila. Slova plná lásky. Opravdu velká lovestory.
Bojovníci Islámského státu si stěžují na protekci při výběru sebevražedných útočníků.
I když na druhou stranu čečenský duchovní upozornil, že bratr Bagdádího a syn jeho zástupce se už odpálit mohli.
To je fakt jinej svět... ![]()
Môj otec pre nich navrhuje zriadiť verejné odpalište s videozáznamom za príplatok
.
... že tatínka moc pozdravuju! ![]()
Odkážem ![]()
Môj otec pre nich navrhuje zriadiť verejné odpalište s videozáznamom za príplatok
.
Konstruktivní návrh![]()
Není nad to, promazat si telefonní seznam v mobilu podle systému s kým jsem dva roky nemluvila, ten jako by nebyl. Když pak začnou chodit SMS nepodepsané tvářící se, že jsme nejlepší kámoši a člověk ani nic nevygooglí, to je na panáka :-) Dneska takové SMS přišly tři a to den sotva začal :-) Teda mám podezření, že jedna je od úchyla z parku :-) Svátky by se měly vymazat z kalendáře :-)
Klip Jihomoravského kraje ![]()

a rozhovor D. Drtinové s vtipným a přesným Jakubem Horákem
(klip je hned na začátku asi 13 minutového rozhovoru).... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)