Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 24. února 2015 19:03
Reakce na barbucha:

Ale ten mě nepobavil, ten mě naštval, koneckonců jako vše, co tento GIGANT pronese a vymyslí

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 25. února 2015 13:07

Dneska mě pobavila Česká pošta:

vyzvedávala jsem si balíček s vůní, a na přepážce mi byl nabídnut
"Edův odpuzovač molů"

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 26. února 2015 18:52

Dnes vedle mě v metru stála taková zcela obyčejná paní a najednou se vymrštil ze sedačky asi pětatřicetiletý chlap a vrhnul se jí k nohám se slovy : Mohu vám zavázat střevíc ? " Žádná legrace, opravdu jí zavázal tka ničku, po které si asi šlapala.

Koukala jsem na něj s pusou dokořán, bohužel moje tkaničky byly na správném místě a rozvazovat je, na to jsem neměla čas ani volné ruce. Sakra.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 26. února 2015 20:47
Reakce na náťa66:

Mělas mu aspoň rychle zasednout místo 

Offline holka hnědooká
620 příspěvků moje polička 27. února 2015 10:00

Večer před spaním si v posteli říkám - zítra mi přijde balíček od Moniky, nesmím se ráno ničím navonět... Hmmm... Ráno jdu mlaďasovi pro dort, no nezlila jsem se Cuir Belugou?   Došlo mi to až ve výtahu, když jsem si říkala sakra, tady to nějak pěkně voní

Edit: Balíkářka dorazila a já na sobě nemám ani místečko, ze kterého bych CB necítila

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 16. března 2015 09:06

Vcera jsme utrpeli navstevu spoluzacky... holky si pohraly a pote zasedly k televizi. Poskakovala tam v rytmu disco pekna devcata v plavkach... Spoluzacka chvili sledovala, pak vyskocila jak vcelkou bodnuta: To je nechutne! Divka prece neni jen nejaky sexualni objekt!

Kdyz jsem se vzpamatovala z mrakot, pravil zetak, ze se nedavno bavil s bratrem one spoluzacky o nejakym filmu, a ten mu vysvetlil, ze se mu film nelibil proto, ze v nem bylo prilis nahoty.

Holce je 8, klukovi 11.

Pidila jsem se po tom, cim jsou rodice tech nebozaku - tatka udajne tvori videohry, mamka pracuje v televizi jako dramaturg! Zacinam se obavat o osud tradicni svedske kultury

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 16. března 2015 10:09
Reakce na barbucha:

Tak já trochu navážu, moje pětiletá neteř právě porodila !

Poručila mojí mámě, ať tahá, že jde rodit Růženu ( plyšový pes). Lehla si na břicho, Růženu strčila pod triko a máma tahala. Potom ještě porodila Alíka a ve finále dvojčata Alíka a Růženu.

Inu jiný kraj, jiný mrav.

Dobrý je také její výklad, na co jsou tampony.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 16. března 2015 10:12
Reakce na náťa66:

Ze blahopreju!

Hele, ale chtelo by to jeste trochu doladit - kdy jste s ni naposled probirali porodni polohu?

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 16. března 2015 10:19
Reakce na barbucha:

No taky mě ta poloha na břiše zarazila, ale je jí teprve pět a půl. Než půjde do školy, to má zmáknuté.

Spíš nevíme, kde na to vůbec přišla,  no asi měla zrovna náladu rodit, no.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 16. března 2015 10:29
Reakce na náťa66:

No to se da pochopit - to mas takhle cas, nevis co bys... tak co si takhle trochu zarodit?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 20. března 2015 11:57

Tak nevim, jestli me to tak uplne rozveselilo... rano jsem si se zdesenim vsimla, ze si zritelnice oblikla kazdou ponozku jinou. Kdyz jsem ji hnala se prevlict, bylo mi vysvetleno, ze dnesek je prece (jak kazdej civilizovanej tvor vi) dnem ruznych ponozek!

Jakoze vyjadreni solidarity s odlisnostma vseho druhu (skutecne, i v rannim vysilani mel moderator fusekle ostentativne nesparovany). Miluju politickou korektnost.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 20. března 2015 14:18
Reakce na barbucha:

Včera měl různobarevný ponožky Kukadelník. Jednu modrou a jednu růžovou. Ovšem v tomhle případě za to mohla spíš otcovská len... vynalézavost.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 20. března 2015 14:46
Reakce na Hoolinkah:

Proste je in!

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 20. března 2015 19:34

Môj syn v škôlkárskom veku na tom trval, že musí mať každú ponožku inú...a kontroloval svoju staršiu sestru pri párovaní ponožiek a komandoval ju, aby mu ich už spárovala pomiešane...

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 21. března 2015 09:00
Reakce na barbucha:

Nedávno jsem byla na výstavě kousek od Vídně a všimla jsem si, že jedno dítě mělo každou ponožku jinou, tak jsem se pousmála a hele, další dítě s jinýma ponožkama. Tak jsem si pomyslela, že jsem sto let za opičákama, že jsou to nějaké nové módní výstřelky, že bych konečně upotřebila ty věčně liché ponožky a ona je to pravda!!!!

Offline Henri
136 příspěvků moje polička 23. března 2015 08:20

Dcera taky nosi kazdou ponozku jinou, prece jako Pipi dlouha puncocha, tak maji asi ve Svedsku tradici. Mne se to i libi, tak to nechavam byt.

Offline evik77
757 příspěvků moje polička 24. března 2015 19:55
Reakce na náťa66:

Dobrý! ...že gratuluju babičce  . Dcera "rodila" poprvé až v 7 letech. A na co jsou podle Tvé neteře tampony?

---------------------------- 

Moje dcera se mě dnes snažila psychicky připravit na chvíli, kdy otevřu žákovskou: 

"Maminkooo....? Paní učitelka dnes říkala, když nám vracela diktát, že někteří z nás budou asi brečet. No.... a já jsem brečela."

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 24. března 2015 20:27
Reakce na evik77:

To zní jako dobrý vtip  

"No tampony , ale né ty v koupelně, ty kulaté, jsou na to, aby si je maminka strčila do pipiny, když krvácí.

A krvácí, když nebude mít miminko, protože tatínek má taková háďátka a ty se dostanou mamince do bříška a pak už nekrvácí, a bude mít miminko. Fuj, tohle bych teda mamince vůbec nepřála."

Tak takhle nějak to vyprávěla.

Offline ellie86
27 příspěvků moje polička 24. března 2015 20:53

Přítelova čtyřletá nereř taky rodila, ale jako kočička. Strčila si pod tričko plyšovou kočku a že ji porodí. Klečela na čtyřech, zadek vystrčený a mňaučela jak divá, poté, co kotě porodila ho ještě musela otřít od krve. 

Koukala jsem na ni s otevřenou pusou. Myslím, že to má ze školky.