Myslíš - Kočičko skákavá, pomóóóc ?
Čo vás dnes rozosmialo?
...jo.!
A nejvíc miluju, jak se ten micin veze na sáňkách a ta jeho placatá čunička se tak správně hrká v rytmu pohybu zepředu dozadu...![]()
On je úžasnej všude
http://www.tvspoty.cz/ge-money-bank-kocour-na-horach-expres-pujcka/
A Taclík ho dabuje tak krásně napruženým, znuděným, snobským hlasem.
Myslíš - Kočičko skákavá, pomóóóc ?
A předtím "mňauvááájs" ![]()
To musí být šílenej flegmoš ten kocour, vydrží úplně všechno.
![]()
Jo, je skvělej. A jak si prohlíží "ty panoramata"![]()
někde jsem viděla, jak s ním natáčeli tu reklamu v tandemu na padáku, ten kocour je opravdu hodnej poklad, ale taky ho po každém záběrz všichni hajcali a hladili a muckali.
ještě by tu mělo být téma, co mě dnes rozněžnilo.
Mě teda vždy reklama s těma dvěma Whiskas koťátkama. Jéžíš, já bych je umazlila.
Kocour je skvělej s výrazem belzebuba a koťátka nádherný, takhle zbarvenou kočičku bych chtěla.
Celej večer koukám na slavnostní ceremoniál k Nobelovkám... v sedm přišel král a spol. a zahájili večeři. Jakmile si všichni posedali - což při všech těch robách, sukních a spodničkách nebylo nic jednoduchýho - povstal předseda a pronesl přípitek. Takže všichni vztyk... připít a sednout. Vzápětí připíjel král: zase vztyk a sednout. Pak ještě další...
K polívce, sestávající ze tří lžic nějakýho vývaru (nalívanýho jednotlivě z konvic) se dostali za hodinu... mezitím ještě nějaký ty kulturní vložky... a teď je devět a další chod ještě nebyl
Ale šaty mají hezký ![]()

To je krásná červená. Je to budoucí královna? To není ten její, že?
Jo, to je Victoria. Ten její doprovázel jednu z oceněných (v modrých šatech), oni si vždycky ty čestný hosty rozeberou mezi sebe, i u stolu ![]()

Ta červená je krásná - jak by se to nazvalo? Tomatová?
Jo, to je Victoria. Ten její doprovázel jednu z oceněných (v modrých šatech), oni si vždycky ty čestný hosty rozeberou mezi sebe, i u stolu ![]()

Ta červená je krásná - jak by se to nazvalo? Tomatová?
Ta červená je evidentně šanžánové utkaná tomatově červená s tmavě růžovou. Myslím, že ty růžové odlesky nedělají reflektory.
někde jsem viděla, jak s ním natáčeli tu reklamu v tandemu na padáku, ten kocour je opravdu hodnej poklad, ale taky ho po každém záběrz všichni hajcali a hladili a muckali.
ještě by tu mělo být téma, co mě dnes rozněžnilo.
Mě teda vždy reklama s těma dvěma Whiskas koťátkama. Jéžíš, já bych je umazlila.
Co to znamená hajcali
? Jinak ty reklamy s ním mě taky baví. Stejně otrávený výraz má moje mamka, když má jíst
.
Reklama s Vernerem se mi za to nelíbí vůbec. Vodafone dřív míval ty reklamy lepší. Tomáš má tu smůlu, že já si pamatuju exibiční vystoupení Jevgenije Pljuščenka ještě coby mladíčka na hudbu Toma Jonese na toto téma s tím jeho frňákem a krátkým sestřihem, kdy tak trochu připomínal mladší blonďatou verzi Adriena Brodyho a byl tisíckrát vtipnější
.
Co to znamená hajcali
? Jinak ty reklamy s ním mě taky baví. Stejně otrávený výraz má moje mamka, když má jíst
.
Reklama s Vernerem se mi za to nelíbí vůbec. Vodafone dřív míval ty reklamy lepší. Tomáš má tu smůlu, že já si pamatuju exibiční vystoupení Jevgenije Pljuščenka ještě coby mladíčka na hudbu Toma Jonese na toto téma s tím jeho frňákem a krátkým sestřihem, kdy tak trochu připomínal mladší blonďatou verzi Adriena Brodyho a byl tisíckrát vtipnější
.
hajcat... no přece hladili, drbali, muchlovali, vše v jednom ![]()
Ani ti nevím, kde jsem tuto příšernost vzala.... ale někdy ji považuji za zcela výstižnou.
Aha, dík. Já to slyším prvně v životě, tak jsem přesně nevěděla, co si pod tím představit.
Šla jsem po městě a proti mně se šine žena, která mě zaujala - delší hezká vínová bunda (takovou bych chtěla), vykukoval jí lem sukně těsně nad kolena, hezké kozačky na nízkém podpadku, na hlavě měla takovou divnou pletenou čepici s bambulí a kšiltem - ta mi k tomu nešla a celkově mi přišla taková neforemná - hezké nohy, ale dost velká, ramenatá a taková divná chůze a když mě míjela, padla mi čelist - chlap!! Zmalovanej jako plakát a ta čepice...tím to přepísk. ![]()
Je neuveriteľné, z čoho sa dá vyrobiť arganový olej:)
http://www.parfums.sk/argandor/care-rucne-lisovany-arganovy-olej-z-neprazenych-mandli/
Policie v americkém státě Florida ve středu v noci zatkla 23letého muže a obvinila ho z vraždy prvního stupně. Mladík uťal sekyrou hlavu vlastní matce. Podle stanice CNN měl dost jejího sekýrování.
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/357639-american-utal-matce-hlavu-protoze-ho-sekyrovala.html
Autor by zasloužil Pulitzera! ![]()
...obličej psychopata...
Tonda Blaník mě rozesměje spolehlivě. Bohužel, jak trefné: Prostě Krnda

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)