Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Michinka
195 příspěvků moje polička 06. prosince 2014 15:25

Myslíš - Kočičko skákavá, pomóóóc ?

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 07. prosince 2014 13:47
Reakce na náťa66:

...jo.!

A nejvíc miluju, jak se ten micin veze na sáňkách a ta jeho placatá čunička se tak správně hrká v rytmu pohybu zepředu dozadu...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 07. prosince 2014 14:12
Reakce na Miru:

On je úžasnej všude

http://www.tvspoty.cz/ge-money-bank-kocour-na-horach-expres-pujcka/

A Taclík ho dabuje tak krásně napruženým, znuděným, snobským hlasem.

Offline Barbarella
207 příspěvků moje polička 08. prosince 2014 11:14
Reakce na Michinka:

Myslíš - Kočičko skákavá, pomóóóc ?

A předtím "mňauvááájs"

To musí být šílenej flegmoš ten kocour, vydrží úplně všechno.

Offline Michinka
195 příspěvků moje polička 08. prosince 2014 16:52

Jo, je skvělej. A jak si prohlíží "ty panoramata"

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. prosince 2014 17:23
Reakce na Barbarella:

někde jsem viděla, jak s ním natáčeli tu reklamu v tandemu na padáku, ten kocour je opravdu hodnej poklad, ale taky ho po každém záběrz všichni hajcali a hladili a muckali.

ještě by tu mělo být téma, co mě dnes rozněžnilo.

Mě teda vždy reklama s těma dvěma Whiskas koťátkama. Jéžíš, já bych je umazlila.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 08. prosince 2014 18:48
Reakce na náťa66:

Kocour je skvělej s výrazem belzebuba a koťátka nádherný, takhle zbarvenou kočičku bych chtěla.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 10. prosince 2014 21:06

Celej večer koukám na slavnostní ceremoniál k Nobelovkám... v sedm přišel král a spol. a zahájili večeři. Jakmile si všichni posedali - což při všech těch robách, sukních a spodničkách nebylo nic jednoduchýho - povstal předseda a pronesl přípitek. Takže všichni vztyk... připít a sednout. Vzápětí připíjel král: zase vztyk a sednout. Pak ještě další...  K polívce, sestávající ze tří lžic nějakýho vývaru (nalívanýho jednotlivě z konvic) se dostali za hodinu... mezitím ještě nějaký ty kulturní vložky... a teď je devět a další chod ještě nebyl  

Ale šaty mají hezký 

Offline Ronna
1087 příspěvků moje polička 10. prosince 2014 22:02
Reakce na barbucha:

To je krásná červená. Je to budoucí královna? To není ten její, že?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 11. prosince 2014 09:53
Reakce na Ronna:

Jo, to je Victoria. Ten její doprovázel jednu z oceněných (v modrých šatech), oni si vždycky ty čestný hosty rozeberou mezi sebe, i u stolu

Ta červená je krásná - jak by se to nazvalo? Tomatová?

Offline ntiti
364 příspěvků moje polička 11. prosince 2014 15:29
Reakce na barbucha:

Jo, to je Victoria. Ten její doprovázel jednu z oceněných (v modrých šatech), oni si vždycky ty čestný hosty rozeberou mezi sebe, i u stolu

Ta červená je krásná - jak by se to nazvalo? Tomatová?

Ta červená je evidentně šanžánové utkaná tomatově červená s tmavě růžovou. Myslím, že ty růžové odlesky nedělají reflektory.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 12. prosince 2014 18:03
Reakce na náťa66:

někde jsem viděla, jak s ním natáčeli tu reklamu v tandemu na padáku, ten kocour je opravdu hodnej poklad, ale taky ho po každém záběrz všichni hajcali a hladili a muckali.

ještě by tu mělo být téma, co mě dnes rozněžnilo.

Mě teda vždy reklama s těma dvěma Whiskas koťátkama. Jéžíš, já bych je umazlila.

Co to znamená hajcali? Jinak ty reklamy s ním mě taky baví. Stejně otrávený výraz má moje mamka, když má jíst.

Reklama s Vernerem se mi za to nelíbí vůbec. Vodafone dřív míval ty reklamy lepší. Tomáš má tu smůlu, že já si pamatuju exibiční vystoupení Jevgenije Pljuščenka ještě coby mladíčka na hudbu Toma Jonese na toto téma s tím jeho frňákem a krátkým sestřihem, kdy tak trochu připomínal mladší blonďatou verzi Adriena Brodyho a byl tisíckrát vtipnější.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. prosince 2014 21:10
Reakce na wendulka:

Co to znamená hajcali? Jinak ty reklamy s ním mě taky baví. Stejně otrávený výraz má moje mamka, když má jíst.

Reklama s Vernerem se mi za to nelíbí vůbec. Vodafone dřív míval ty reklamy lepší. Tomáš má tu smůlu, že já si pamatuju exibiční vystoupení Jevgenije Pljuščenka ještě coby mladíčka na hudbu Toma Jonese na toto téma s tím jeho frňákem a krátkým sestřihem, kdy tak trochu připomínal mladší blonďatou verzi Adriena Brodyho a byl tisíckrát vtipnější.

hajcat... no přece hladili, drbali, muchlovali, vše v jednom

Ani ti nevím, kde jsem tuto příšernost vzala.... ale někdy ji považuji za zcela výstižnou.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 12. prosince 2014 22:56
Reakce na náťa66:

Aha, dík. Já to slyším prvně v životě, tak jsem přesně nevěděla, co si pod tím představit.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 15. prosince 2014 20:12
Reakce na wendulka:

Šla jsem po městě a proti mně se šine žena, která mě zaujala - delší hezká vínová bunda (takovou bych chtěla), vykukoval jí lem sukně těsně nad kolena, hezké kozačky na nízkém podpadku, na hlavě měla takovou divnou pletenou čepici s bambulí a kšiltem - ta mi k tomu nešla a celkově mi přišla taková neforemná - hezké nohy, ale dost velká, ramenatá a taková divná chůze a když mě míjela, padla mi čelist - chlap!! Zmalovanej jako plakát a ta čepice...tím to přepísk.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 18. prosince 2014 23:25

Je neuveriteľné, z čoho sa dá vyrobiť arganový olej:)

http://www.parfums.sk/argandor/care-rucne-lisovany-arganovy-olej-z-neprazenych-mandli/

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 02. ledna 2015 12:59

Policie v americkém státě Florida ve středu v noci zatkla 23letého muže a obvinila ho z vraždy prvního stupně. Mladík uťal sekyrou hlavu vlastní matce. Podle stanice CNN měl dost jejího sekýrování.

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/357639-american-utal-matce-hlavu-protoze-ho-sekyrovala.html

Autor by zasloužil Pulitzera!

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 02. ledna 2015 17:18
Reakce na barbucha:

...obličej psychopata...

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 02. ledna 2015 17:28

Tonda Blaník mě rozesměje spolehlivě. Bohužel, jak trefné: Prostě Krnda