Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 09. ledna 2015 20:57
Reakce na dusty:

Panebože,  veď to som ja!

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 09. ledna 2015 22:35

Rozhovor studentů SŠ, kdy jeden vyprávěl druhému, že včera vařil večeři, dělal avokádovou pomazánku. A jeho mamka prý jedla a nic neříkala. Prohlásil, že tehdy pochopil, jak se mamka celé roky cítila, když zasedl ke stolu, všechno snědl a beze slova vstal a odešel. Prý že to dá takovou práci a do pěti minut je po všem.  Ale mamce prý chtnalo... Přišlo mi to fakt úsměvné. 

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 14. ledna 2015 02:55

Moja dcéra, dovalila sa z krúžku, zavetrila vo dverách a skonštatovala: Vonia to tu, ako keď má prísť návšteva:)))

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 14. ledna 2015 14:24

Narazila jsem na článek na téma děti v restauraci a pobavila mě tato část: 

V jednom modernějším podniku pak straší rodiče vzkazem: „Děti bez dozoru dostanou zdarma espresso a koťátko.“

Zdroj:http://ona.idnes.cz/deti-v-restauracich-nazor-rodicu-d4f-/deti.aspx?c=A150108_185740_deti_haa

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 14. ledna 2015 14:41
Reakce na unseen:

jo, to jsem četla taky a přišlo mi to hodně vtipné a originální.Představila jsem si kofeinem nadupané dítko, jak drží kotě, které se mu zoufalý rodič snaží vyrvat z rukou, a příšerně ječí.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 17. ledna 2015 08:23

Kouzlo nechtěného. Dnes jsem navoněná Iris Poudre z odstřiku, tak jsem si to tak chtěla označit i na poličce, kliknu na profil a koukám, že pod avatarem už mám ikonku Iris Poudre. Přitom jsem na tuto vůni neklikala, dlouho jsem ji neměla. Ono mi to asi čte myšlenky.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 17. ledna 2015 08:52
Reakce na Alena_In:

Mně tam také občas naskočí flakonky jak se jim zachce. Stačilo, že jsem psala příspěvek pod domenicu, která tam měla Shalimar a najednou jsem ho tam měla také

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 17. ledna 2015 09:22
Reakce na Alena_In:

...mně taky... Mně to tam zas háže Sí Intense

Offline kwitek
130 příspěvků moje polička 17. ledna 2015 10:25
Reakce na naja:

Mně tam také občas naskočí flakonky jak se jim zachce. Stačilo, že jsem psala příspěvek pod domenicu, která tam měla Shalimar a najednou jsem ho tam měla také

Mě se tam taky dnes ráno taky objevilo, že mám na sobě Memoir, šmárjá, Memoir po ránu, to bych nedala 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 05. února 2015 17:36

Včera mě dostal manžel, nedávno mi povídá, že mu došel šampon a já na to, připravila jsem vám (jemu a synovi) jiný, ten růžový s kytičkou. Všimla jsem si, že poslední dobou má vlasy jak koudel, ale syn normální, jsou oba takoví vlasatí kudrnáči. Tak jsem mu udělala při mytí inspekci a už se nedivím. Místo Klorane používal Palmoliv sprcháč!!! Prý je tam ta růžová kytička, jak jsem říkala

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 05. února 2015 18:57
Reakce na dusty:

Jsou to chytrolíni!!

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 07. února 2015 17:41
Reakce na naja:

Můj táta kdysi, když jednou přišel domů ve veselé náladě, dostal nápad, že vykoná večerní hygienu, si vyčistil zuby modrou indulonou, která ležela hned vedle zubní pasty. Přišel na to až po pár tazích kartáčkem, že to má nějakou divnou chuť.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 07. února 2015 17:51

To je normální, ale my to máme doma i účelové, když budou u vany 2 gely černý a růžový ( pro kluka a pro holku), tak kluk bude zásadně používat rúžovej. aby o něco nepřišel, že jo... třeba mám lepší.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 10. února 2015 10:50

Včera mě pobavilo, když jsem v televizi (v rámci tý "kriminální ústředny" nebo jak se to teď jmenuje) zaslechla, že bylo vyhlášeno pátrání po XY, protože zinkasuje peníze, a nedodá slíbené parfémy  Jednalo se o nějakýho pepíčka, ale bohužel jsem k obrazovce přiběhla pozdě, tak jsem nestihla fotku...

Dřív ten pořad pátral po násilnících a vrazích... doba pokročila a parfémové závislačky jsou mocná skupina

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 10. února 2015 10:56
Reakce na barbucha:

A nebyl to jiříček ?

Jo, koukám, že už máš titul.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 10. února 2015 11:52
Reakce na náťa66:

No právě mě mrzí, že jsem to jen zaslechla na půl ucha

A kdo nemá titul, jako by nebyl!