Panebože, veď to som ja!![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Rozhovor studentů SŠ, kdy jeden vyprávěl druhému, že včera vařil večeři, dělal avokádovou pomazánku. A jeho mamka prý jedla a nic neříkala. Prohlásil, že tehdy pochopil, jak se mamka celé roky cítila, když zasedl ke stolu, všechno snědl a beze slova vstal a odešel. Prý že to dá takovou práci a do pěti minut je po všem.
Ale mamce prý chtnalo... Přišlo mi to fakt úsměvné.
Moja dcéra, dovalila sa z krúžku, zavetrila vo dverách a skonštatovala: Vonia to tu, ako keď má prísť návšteva:)))
Narazila jsem na článek na téma děti v restauraci a pobavila mě tato část: 
V jednom modernějším podniku pak straší rodiče vzkazem: „Děti bez dozoru dostanou zdarma espresso a koťátko.“
Zdroj:http://ona.idnes.cz/deti-v-restauracich-nazor-rodicu-d4f-/deti.aspx?c=A150108_185740_deti_haa
jo, to jsem četla taky a přišlo mi to hodně vtipné a originální.Představila jsem si kofeinem nadupané dítko, jak drží kotě, které se mu zoufalý rodič snaží vyrvat z rukou, a příšerně ječí.
Kouzlo nechtěného. Dnes jsem navoněná Iris Poudre z odstřiku, tak jsem si to tak chtěla označit i na poličce, kliknu na profil a koukám, že pod avatarem už mám ikonku Iris Poudre. Přitom jsem na tuto vůni neklikala, dlouho jsem ji neměla. Ono mi to asi čte myšlenky.![]()
Mně tam také občas naskočí flakonky jak se jim zachce. Stačilo, že jsem psala příspěvek pod domenicu, která tam měla Shalimar a najednou jsem ho tam měla také![]()
...mně taky... Mně to tam zas háže Sí Intense![]()
Mně tam také občas naskočí flakonky jak se jim zachce. Stačilo, že jsem psala příspěvek pod domenicu, která tam měla Shalimar a najednou jsem ho tam měla také![]()
Mě se tam taky dnes ráno taky objevilo, že mám na sobě Memoir, šmárjá, Memoir po ránu, to bych nedala ![]()
![]()
Včera mě dostal manžel, nedávno mi povídá, že mu došel šampon a já na to, připravila jsem vám (jemu a synovi) jiný, ten růžový s kytičkou. Všimla jsem si, že poslední dobou má vlasy jak koudel, ale syn normální, jsou oba takoví vlasatí kudrnáči. Tak jsem mu udělala při mytí inspekci a už se nedivím. Místo Klorane používal Palmoliv sprcháč!!! Prý je tam ta růžová kytička, jak jsem říkala![]()

Jsou to chytrolíni!! ![]()
Můj táta kdysi, když jednou přišel domů ve veselé náladě, dostal nápad, že vykoná večerní hygienu, si vyčistil zuby modrou indulonou, která ležela hned vedle zubní pasty. Přišel na to až po pár tazích kartáčkem, že to má nějakou divnou chuť
.
To je normální, ale my to máme doma i účelové, když budou u vany 2 gely černý a růžový ( pro kluka a pro holku), tak kluk bude zásadně používat rúžovej. aby o něco nepřišel, že jo... třeba mám lepší.
Včera mě pobavilo, když jsem v televizi (v rámci tý "kriminální ústředny" nebo jak se to teď jmenuje) zaslechla, že bylo vyhlášeno pátrání po XY, protože zinkasuje peníze, a nedodá slíbené parfémy
Jednalo se o nějakýho pepíčka, ale bohužel jsem k obrazovce přiběhla pozdě, tak jsem nestihla fotku...
Dřív ten pořad pátral po násilnících a vrazích... doba pokročila a parfémové závislačky jsou mocná skupina ![]()
No právě mě mrzí, že jsem to jen zaslechla na půl ucha ![]()
A kdo nemá titul, jako by nebyl! 
Pořad Na stopě na ČT1?
čas 0:25
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1100492707-na-stope/415236100132004/obsah/379893-hledani-pachatele
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)