Pozor, zkus to v Kauflandu a uspěješ.
Opravdu jsem byla svědkem toho, kdy chlap vracel polovypitou basu piv. a prý někdo vracel načatý pytlík bonbonů.
Věřím tomu.
Pozor, zkus to v Kauflandu a uspěješ.
Opravdu jsem byla svědkem toho, kdy chlap vracel polovypitou basu piv. a prý někdo vracel načatý pytlík bonbonů.
Věřím tomu.
Ale asi to nebude všude... Ovšem na tebe jsem si vzpomněla hned! ![]()
Teprve teď jsem přišla na to, že to f v pravo na hoře není odkaz na FB, ale sem na fórum...![]()
Vyklízela jsem v kuchyni myčku a zaslechla z koupelny nějaký šramot. Tak jsem se šla podívat a vycházela dcera s nočníkem (který tam schnul) v jedné ručce a knížkou v druhé, že si jde číst
.
Ve dvou letech? To začíná brzo s touhle kombinací
.
To bude mít asi po tatínovi
.
Dnes som sa presvedčila, že je načase zmeniť svoju "príručnú batožinu" späť na dámsku kabelku.
Prekvapila ma neplánovaná potreba použiť dámsku hygienickú pomôcku.
Márne som ju hľadala po celej kabelke. Nič to, hlavne že v nej mám:
parfém a dva odstreky
skladací dáždnik
peňaženku
doklady
zväzok kľúčov
nový mobil aj s návodom
kópie rôznych dokumentov
kozmetickú taštičku
vreckový nožík
kus povrázku
zošúverený gaštan
samolepky z jogurtov
dve perá
diár
dve balenia vreckoviek
zapaľovač (nefajčím)
zľavové kupóny
účtenky
Nedávno som si hovorila - už nechodíš autobusom ale autom, kabelku by si mala odľahčiť. Odľahčila som - o tampóny a slúchadlá do mobilu... ![]()
Více méně stejné nezbytnosti nosím také - jeden velký nepořádek v kabelce na konci dne, večer vždy vysypu a znovu vložím stejné krámy.
Navíc náplast na opary, papírové kapesníky a jeden látkový netknutý, vůni pro ten který den ve flakonu, diář, pero jedno, skládací deštník - někdy (mám dvě hole na zadních sedadlech). Kapesní zrcátko nenosím, je těžké a v autě je větší
.
Samé důležité věci
. Já tedy dámské hygienické věci už 5 let nepotřebuji, ale intimku v kosmetické taštičce nosím pořád
, síla zvyku? V podstatě tahám totéž a jelikož jezdím autem, pár věcí mám porůznu poschovávané v něm (včetně kuličky a balzámu na rty
).
Pobavila mě tahle reklama.
Chudák děda má po srandě
.
Co děda, ale chudák manželka!!
Je tam hezké prostředí, to se mi na tom líbilo nejvíc a jako bonus to má i vtip.
Kvízová otázka: Kolik váží dvoulitrová petka s vodou? Odpověď. 
Ostuda je to, kdekterý třeťák by to věděl.
Je možné, že redaktoři tv nova se tak daleko nedostali... ![]()
Jedním okem koukám na Pawlovskou, ani nevím, co vaří, ale zvedla jsem hlavu a zahlédla něco... já nevím, zda mě nešálil zrak, ale má v tom svém baráku výtah v kuchyni ? !
To ale musí mít snad rovnou nákladní ![]()
no vypadal tak, ale byl to jen ohromný výtah z kuchyně. nejdříve mlela něco o tom, že něco dává do lednice a ta lednice měla velikánské šoupací dveře, takové máme u výtahu v baráku a v práci, pak mi docvaklo, že to posílá dceři do patra a že to není lednice.
Pak nemá bejt taková hrošice, když je líná udělat pár kroků ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.