Až budu zombie, budu vypadat jako Alice Cooper ![]()

Až budu zombie, budu vypadat jako Alice Cooper ![]()

Renusatko Takhle bys mezi zombíky nemohla. Koukej se trochu upravit!
Připomíná mi to nějakou celebritu, úplně ji vidím, ale nemůžu přijít na to kterou.
continuity To já nevím, proč mě to jen tak lízlo
. Musím ale říct, že mě tam ani vlastní manžel nepoznal. Spíš mě to jen zmalovalo než udělalo zombie.
Renusatko Takhle bys mezi zombíky nemohla. Koukej se trochu upravit!
Připomíná mi to nějakou celebritu, úplně ji vidím, ale nemůžu přijít na to kterou.
Mně trochu Jennifer Aniston s tím zombie make-upem
, když začínala v Přátelích, tak nosila ty vlasy takhle podobně.
Ale jinak v reálu jí Renusatko není podobná vůbec.
Protože máš hezky souměrný obličej a dala jsi tam asi kvalitní ostrou fotku. Čím rozostřenější, tím větší zombie to z tebe udělá - vyzkoušeno
.
wendulka Já tam dala asi 5 fotek a pokaždý to vyšlo podobně. Manžel se tady směje, že cela rodina jak 20 let po smrti a já jak s čerstvým makeupem.
Lol zombie sou skvělý a zkuste si udělat z vyšklebený fotky, pak to má grády ![]()
Tak jedna přecejen vyšla líp ![]()

wendulka Ta to není. Už vím! Beckhamovou!
Neostré fotky jsem nezkoušela. Ale že to nechalo i pěkné vlasy?
Renusatko No vidíš, že to jde.![]()
Sweet Potato Jj, šlo. Napřed jsem tu fotku musela máznout filtrem v mobilu a pak to šlo ![]()
Renusatko no prosím, tohle už vypadá trochu prohnile, tamto byla krasavice na maškarním večírku ;)
![]()

SunEclipse Taky vystřelené vodnické oko
ale dávat to sem z mobilu jsem musela vzdát ![]()
Zvošklivovacím filtrem?
andulka01 moora Mě jednou málem zavřeli v Třebíči na židovském hřbitově, ale slovy "za pět minut zavíráme, kdybyste to nestihla, tak přelezte plot-támhle u brány to jde dobře!" ![]()
viktorka_od splavu Ty nevypadáš jako zombie, ale jako taková běžná čarodějnice!!!
Luna Ty tvoje oči!!!!
Ucpávky do uší, model Alena.
Garfie no to vis, ja to dala bez filtru![]()
Musím pochválit vaši péči o chrup. I přes tu zchátralost vám žádný zub nechybí, je vidět, že jste hygienu ani jedna nezanedbávala ![]()
dynda Filtrem takovým tím retro
. Jinak koukám, že třeba tu úplně stejnou úpravu jak na té první mojí fotce má i Dadoo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.