Nedávno jsem ho zahlídla jako Maigreta - nechtěla jsem se na to nejdřív dívat, že uvidim prostě stejně Mr. Beana... ale překvapivě cajk!
Nedávno jsem ho zahlídla jako Maigreta - nechtěla jsem se na to nejdřív dívat, že uvidim prostě stejně Mr. Beana... ale překvapivě cajk!
barbucha jo, Maigret s Beanem je dobrej!
continuity a ten, co nemá nic, jak kouká :) Mně se líbí ledňáček s rybou v zobáku na ceduli se zákazem rybaření. Ale všechny jsou dobré, ty pracky trčící ze stromu, opičí houpačka... pobavila jsem se.
barbucha Ty koláže mě dost odpuzujou, ale Atkinson v jakékoli roli (kromě Beana) je pro mě
vždycky mě dostane, jak umí hrát normálně.
Já ho ve vážný věci právě ještě neviděla, a fakt překvapil.
Pinot Noir glum s medvidkem ![]()
moora žiš, medvídka jsem přehlídla ![]()
barbucha To jsou skvělé adaptace, po všech stránkách.
Sweet Potato byla jsem k adaptaci skepticka, ale moc se mi v tom líbí. I ty realie,oblečení apod.
Vilemina Nádherná atmosféra, světlo, kamera - fakt to působí dobově.
Typický vánoční motiv!

Kokoska už chybí jen vánoční pásovec!
Friga hned jsem to musela vyzkouset, last pupperu je asi 50!
Friga Birkensocks!!!
Ďakujem za rozveselenie.
Friga CPU cake![]()
Instagram mi furt cpe tohle. Jako že když budu jíst jen 4 hodiny denně, vrazí se mi to místo do zadku do prsou?![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.