Co je propánajána tyčka na pišlika? Nepotřebuju já to?

Co je propánajána tyčka na pišlika? Nepotřebuju já to?

Sweet Potato pišlíci jsou takový dřevěný panáčci, jak větší figurky z člobrda. Jeden čas to hodně letělo ve všech alternativních mateřských skupinách, jako "open ended hračky"
Tyčka je na pišlickou figurku, že z ní uděláš loutku do dětskýho divadýlka.
Kolik stojí ta ščagélka/glocek/kus dřeva?
UHmmm![]()
Ale různé cruelty by se s tím daly provádět... ![]()
To mi připomíná báječný podnikatelský záměr - celkové masáže bambusovou holí, 20 minut za 500. Pak už jsem to nikde neviděla, takže asi nebyl zájem. Byť to bylo bití bio bambusem. Certifikovaným.
Mha jen desetikačku, to celkem jde :-))
žluťásek Ale to jsou pěkné figurky, ti Píšící. Je to jen dřevo a ty se můžeš kreativně vyřádit.
žluťásek to jsem nevěděla, že fakt existují, já je znám jen z pišlických příběhů s Trojanem
Nejlepší způsob, jak zjistit radar měřící rychlost nic nestojí
Pardon za tu velikost.
Kreativní umístění čárky/čárek je vám k dispozici.
Nejlepší způsob, jak zjistit radar měřící rychlost nic nestojí
Pardon za tu velikost.
Kreativní umístění čárky/čárek je vám k dispozici.
mě to strašně vadí, že lidi neumí používat čárky správně. Tam, kde má být, ji vynechají a ještě ji nacpou někam zbytečně.
Dále se bylo domluveno (ze zápisu jednání o genderové rovnosti. Možná je zapisovatel šprýmař?)
Já bych se zapisovatele zastala - pravěpodobně chtěl nejdřív napsat "dále se domluvilo" a pak ho napadlo to zkrátit na "dále bylo domluveno". A na zvratné zájmeno zkrátka zapomněl.
Tohle jsou chyby vzniklé typicky při úpravách textu (já to znám dost důvěrně
).
Sweet Potato asi napsal puvodne, ze se domluvilo, pak to chtel opravit na bylo domluveno a vzniknul paskvil.
jerry bylas rychlejsi!
olte carky obcas voram, ale ty mas spatne "me" ve 3.pade (pardon, bylo to silnejsi) ![]()
olte carky obcas voram, ale ty mas spatne "me" ve 3.pade (pardon, bylo to silnejsi)
jo to máš pravdu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.