Já Clooneyho fakt nesleduji, on měl nějaký ženský před ní ?
Já myslela, že je gay a zakrývá to tím prasetem nebo co to má za zvíře. ![]()
A pak si pamatuji kdysi dávno nějakou aféru s Renée Zellweger.
Já Clooneyho fakt nesleduji, on měl nějaký ženský před ní ?
Já myslela, že je gay a zakrývá to tím prasetem nebo co to má za zvíře. ![]()
A pak si pamatuji kdysi dávno nějakou aféru s Renée Zellweger.
Hm, tak to tak nějak pasuje, to máš pravdu.
Uvidíme za čas, kam se hoch posune nebo dosune a s kým po boku.
Ale s Peckem bych ho nesrovnávala, to byl klasický mužný fešák, kam se na něj George hrabe.
Mně se to srovnání s Gregory Peckem docela zamlouvá. Teď si nejsem jistá, jestli to byl zrovna Peck, kterej prohlásil: Jsem herec. Pracuji v košili a kalhotách.
Ale docela ho to vystihuje, jakož i Clooneyho. Ten taky snad nikde nepobíhal nahej... a obleky mu stejně jako Peckovi vysloveně slušej.
Mně se Clooney nikdy nelíbil, je na něm něco divného. Nemyslím, že by byl gay, ale připadá mi takový nijaký, že si vždycky nějakou nabalil, aby prostě nějakou měl. A totéž teď s Amal. Staromládenectví začíná být divné, tak si pořídí paní dokonalou, ta bude lítat po světě a on bude mít klid. Ona působí dost chladně.
Ja zas ani neviem, kto to je. Meno som už počula často, ale že by som ho niekde videla hrať, tak to si nespomínam. Na fotkách ma teda nijako nezaujal, obyčajný chlap, akých sú mraky.
Tak to jedině.
Mně se vůbec nelíbí, když si sundá brýle, je na ní něco.... něco rušivého.
Má hezký vlasy. On koneckonců taky.
Ona mi k němu absolutně nejde, je divná, asi je hezká, ale nějak divně, takový zdrclý obličej nebo něco...??
Já na indické krasavice nejsem, jsou moc černý. ![]()
Mně se to srovnání s Gregory Peckem docela zamlouvá. Teď si nejsem jistá, jestli to byl zrovna Peck, kterej prohlásil: Jsem herec. Pracuji v košili a kalhotách.
Ale docela ho to vystihuje, jakož i Clooneyho. Ten taky snad nikde nepobíhal nahej... a obleky mu stejně jako Peckovi vysloveně slušej.
Já ho teda žeru, vo tom žádná, ale né úplně v tom směru, že bych ho chtěla jako chlapa, ale spíš jako
takový exkluzivní doplněk nebo kámoše do společnosti, tak něco. Bych se ho bála i dotknout, on je tak strašně dokonalý a semišový, já bych na něho jenom koukala a oprašovala prachovkou. :-)
Trochu starožitnost, ne ? ![]()
Já bych se i dotkla ![]()
Trochu starožitnost, ne ? ![]()
To máš jak s flakonama, na některé taky jenom koukám! ![]()
Tak ono to není jenom přirovnání ke Gregorymu Peckovi, já bych se nebála ho přirovnat i k nemenšímu štramákovi Sean Connerymu a i strejda google se mnou souhlasí.
(http://i.chzbgr.com)
Nééééééééé![]()
Co nééé? Jaký nééé? Je to tam. Já myslím, že Clooneymu ty vlasy vydrží poněkud déle, jestli máš strach o tohle
.
Connery mi absolutně nevadí, ale semišovém Džordži nesahá ani po kotníček. Clooney mi voní, Connery nějak ne e, cejtím z něho spíš nějakou kořalku.
Ale kvalitní kořalku! ![]()
Sean je chlap a chlapsky vždy vypadal, u Clooneyho jsem si donedávna nebyla jista jeho orientací.
Já si jí osobně nejsem jistá doteď. Celej život si pěstuje image starýho mládence/sukničkáře a když se začne spekulovat o tom, že za tenhle životní styl může jeho skrývaná orientace, tak se najednou ožení...
Ale chlap je to pěknej, tojo...i když na Conneryho podle mých subjektivním měřítek nemá. Na něm mi tak nějak asi imponuje i to, že je to spíš rodinnej typ.
Mimochodem, nezkoušejte googlit Clooneyho fotky z první poloviny 90. let. 
Dost Clooneyho... teď jsem dokoukala nějaký film s geislerovou a vzpomněla si na Romana Luknára.
Teda zcela se vymyká mé představě o hezkým chlapovi, ale něco na něm je, ne ?
Fotku vložit nemohu, páč to neumím, ale vy umíte googlit
Jak neumím? Jsem ti speciálně napsala návod, jak na to http://www.parfumanie.cz/forum/detail/administrativni-debaty:c10/t306.htm .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.