Film Chvíle (1972)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Domenica ti už odpověděla, film jsem neviděla (nebo si to nepamatuji), líbila se mi fotka.
Ano, dívá se na ně dobře jako na herce a jsou to zajímavé typy, jinak na mě blond taky nefunguje.
Ano, dívá se na ně dobře jako na herce a jsou to zajímavé typy, jinak na mě blond taky nefunguje.
Tak jsem to myslela i já. A když už jsme u těch blonďatých herců, zajímavých typů, na které se dobře dívá, tak tenhle měl podle mě taky něco do sebe, když uvážím, jak mladý vlastně byl.

James Dean je dneska už ikona, i když udělal jen pár filmů. Talent a charisma.
A teď jeden brunet na zrychlení tepu. Nejvíc mu slušely delší vlasy.

Tak Olivier mě teda nechává naprosto chladnou, ale abychom tu zase neměli jenom ty pány, tak přidám dámu, která léta letoucí vypadá skvěle.

I když jde jen do "sámošky".

Jane mě nikdy nijak zvlášť neuchvacovala a vždycky na mě působila (i mimo plátno) tak nějak především hystericky. Mnohem sympatičtější je mi mužská část rodu.![]()
James Dean je dneska už ikona, i když udělal jen pár filmů. Talent a charisma.
A teď jeden brunet na zrychlení tepu. Nejvíc mu slušely delší vlasy.

A jakýho bruneta tam máš? Mně se obrázek neotevírá. Wendulka zmiňuje Olivier... je to snad Olivier Martinez? Ten mi ve filmu Nevěrná (Unfaithful) chvílema zrychloval tep až ke stavům blízkým infarktu.![]()
A s Juliette B. (další moje velká favoritka) jim to moc slušelo.

I bratr? Tak to mně jen pan otec. I když za to vděčím tomu mému, který ho měl velmi v oblibě. Dodnes si pamatuju, když mi jako malé poprvé pustil na videu Můj miláček Klementina, co si nahrál z televize.
Jj, blackviolet tam má Oliviera Martineze. Já ten obrázek vidím. Klikla jsem na něj pravým tlačítkem myši, otevřela si ho v novém okně a pak se najednou objevil i v příspěvku.
Tak ještě jeden pokus. Oliviera Martineze není nikdy dost
.
Při filmu Unfaithful jsem měla stejné pocity.

Ano, s Juliette - jeden z nejkrásnějších párů vůbec.
Jak se tu nedávno zmiňovali asijští herci, tak většina z nich jde mimo mě, ale velmi mě zaujal tento:

Není to ten, co hrál ve filmu Gejša ?
To je Ken Watanabe?
To Mi připomnělo Li Gong. Příští rok jí bude 50, což je informace, která mě upřímně šokovala.

Jo, je to Ken Watanabe. Já ho pořádně zaregistrovala v Dopisech z Iwo Jimy, kde podal opravdu skvělý výkon.
horse 66: Jj, hrál i v Gejše.
Tady na tý fotce je jí 50?! To snad musí být upravená fotka ![]()
No nevím, jestli ta fotka od Hoolinkah je aktuální, ale tahle je z letošního března a ta teda upravená rozhodně nevypadá.

Tý jo. Jak to dělá... Jdu se podívat do zrcadla, jestli jsem nezezelenala závistí.
Tak já se do toho zrcadla rozhodně podívat nejdu.
To jsem teda v šoku. Ona se mi z asijských hereček líbí nejvíc. Je naprosto nádherná.
Tak jsem se podívala a Maggie Cheung je ještě o rok starší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)