sisa.b A mně teda Kate Moss nejvíc ze všech!
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mutziputzi všimla som si
Ale tak to má byť, každému sa páči niečo iné, inak by bola nuda.
Já naopak tento trend velkých kulatých zadků nachápu. Daleko víc se mi líbí ženy se souměrnou postavou. Pokud je navíc vysportovaná, tím líp
To není trend, většině těch Hispánek a černošek v šouzbyznysu ty zadky narostly samy od sebe, prostě geny (i když některý tomu ještě pomáhají trošku, to jo).
41 let, dobry!...ja to ted trochu monitoruju co ta 40 dela vite?![]()

40 nedělá nic, vše blbý přijde později.
Je to pořád stejná JLo? Zdá se mi, že vypadá úplně jinak - nos, postavení očí...
kocoureksuggy jak moc!
Mutziputzi 40 je v pohodě, 50 už začíná být méně radostná
.
Před padesátkou ti začnou padat nekontrolovatelně vlasy, dělat se první vrásky (tedy jak komu, někdo už je má dlouho) a klesat horní víčka. Ty nerozcvičíš ani stínama nezamaskuješ. Pak začneš tloustnout, přestože jíš méně než dříve. ATP.
kocoureksuggy Nic z toho samozrejme nedopustim!
Jsem si říkala taky! Vítej do klubu!
kocoureksuggy Ja furt vidim jiny padesatnice, Cindy Crawford, vyse zminena Jennifer, Halle Berry, Dara R. 46...myslim ze neni nutny zbabkovatet kdyz se nechce
Ale všem je pod padesát. Do 55 jsem měla figuru jako lusk. Až teď je to strašný boj. Ale babka nejsem, fakt ne.
kocoureksuggy Ok, takze vdat se do 55, pisi si![]()
Jj, to je asi tak poslední termín :-D.
kocoureksuggy No tedy.. mně taky přijde, že 55 udělalo takový malý zlom. Jak babka se pořád ještě necítím, ale jako už si přiznávám (pomalu) že nejmladší už nejsem.
Jenže.. už se blíží 60. Jak dlouho mi to mé (stále ještě) mládí ještě vydrží?? ![]()
![]()
mám úplně stejné pocity. Ale mám kamarádku, která je o 10 let starší než já. A je to taková kočka! Sice to stojí dost peněz a velkou sebekázeň ale chtěla bych v jejím věku vypadat jako ona.
kocoureksuggy A to mě zajímá, co znamená velký peníze a sebekázeň!
Facelift, výplňové materiály , liposukce, permamakeup. Cvičení a málo jídla. Aby nedošlo k mýlce. Vypadá o 20 let mladší, ne na 20.
A vždycky spolu žasneme nad Ivana Trump - jak se s takovýma možnostma mohla nechat tak zrychtovat.
kocoureksuggy To zní hrozně přehnaně takhle všechno dohromady, nechce se mi věřit, že to může vypadat líp než Ivana Trump.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)