999 Stella McCartney
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mutziputzi Díky, je krásnej.
Ty boty jsou boží!

Mutziputzi to nee, ani boty, ani prsikabaty
Mutziputzi ta plastenka je hrozna:-) ty boty se mi libi na horni fotce jak vypadaji cerny, to by byly super!
baltik boty proč?
Mutziputzi uz jsou to moc bagancata a navic ta loga
baltik geniální právě!
barbucha Vidiš, my excentričtí intelektuálové máme stejný sklony a ani to jeden vo druhym nevíme!
No právě já když slyším vo Einsteinovi, automaticky mi naskakuje mutziputzi!
barbucha Já teda neplazim jazyk, mam ho neskutečně vošklivej, chtěla sem vám nechat čas vstřebat tu problematiku krs kolena a pak tu typologii jazyků podrobně popíšu!
dost_bot myslím, že černá sluší málokomu. hlavně málokomu, kdo ji pořád nosí coby univerzální barvu. pokud se úplně nemýlím, tak myslím, že většina evropanek jsou letní typy, které v černé vypadají blbě.
Mutziputzi jako boty asi proč ne, ale ty kabáty vypadají jak z tržnice, logo nelogo
monogram nalesklém plastu je ultra hnusnej.
Jiná Realita a tak samozřejmě je to tak pro R&B superstars, na normální nošení asi nekoncipovaný, podle mě čístě navržený proto aby se na přehlídce pánský kolekce mohly projít Kate Moss a Naomi. Ty boty jsou ale skvělý!
Mutziputzi Mně se líbí ta černá varianta, asi byl zvládla i ten pršiplášť
. Jen bych to nenosila dohromady.
999 Já bych zvládla asi klidně i ten světlej, jasně že s ničim už nemíchat![]()
Mutziputzi Já jsem zimní typ, hnědá mi nesluší... Ale jinak proti němu nic nemám
.
mně se třeba líbil hodně loni ten metalický modrý burberry (?) kabát, ten byl skvělý a kdybych měla vlasy a pěkný xicht, snad bych si ho i pořídila ![]()
barbucha Já teda neplazim jazyk, mam ho neskutečně vošklivej, chtěla sem vám nechat čas vstřebat tu problematiku krs kolena a pak tu typologii jazyků podrobně popíšu!
uaaaaaaa.. kolena jsou uz mimo, budeme si kontrolovat jazyky! Já osobně jsem tedy se svým celkem spokojená. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)