maghan samozrejme vypada skvele
VIP, na které je příjemné koukat;-)
zlatahouba Bych ráda viděla měkké kozačky, které se nehrnou, když má člověk širší lýtko než kotník. Snad šité na míru. Jinak souhlasím s Mutzi, mně se to takhle k tomu kabátu líbí.
kdyby někdo...

Mutziputzi A ten zalud na hlave asi v lese? Ty boty se mi fakt nelibi ani na ty produktovce, ten podpatek asi.
Karja nejsou to ty samé boty.
já se přiznám, že se mi ta kabelka líbí, z jiného úhlu ještě víc :) a na produktovce úplně.
Jiná Realita Pravda, ty jeji jsou tyhle, jinej podpatek, edit: taky ne, maj sev navic, no ale SW to budou
Mutziputzi O:-)
Meghan Markle nominována na Oscara za skvělé ztvárnění ženy, zamilované do prince Harryho.
Ale tak jo, nejen v Čechách jsou závistivý mrchy ![]()
Black is new black???? Zlaté glóby
![]()
Doporučuju, aby příště dámy přišly v pytli od brambor. Letošní róby, mající vyjadřovat solidaritu s nebohými oběťmi sexuálního obtěžování se tak nějak míjí účinkem, když obepínají tělo jak rukavice a o výstřihy a la kozy ven rovněž není nouze... jakoby snad umělkyně byla jen pěkná larvička?! Hanba!! ![]()
barbucha A zajímavé je, jak velkému počtu z těch dam černá opravdu nesluší - i když se výstřihy, šperky a líčením snažily, co to šlo. .
martek01 Longoria vypadá jako Kim
barbucha Možná je to odhalování ta solidarita. Třeba někdo zabere a začne obtěžovat i je.

Mutziputzi Ty jo, vypada super. Kabat a chlupaty boty aaaach
Mutziputzi Tohle je super :-). Nevíš, odkud je ten kabát?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)