Mimochodem, Heidi bude mít v Lidlu v prosinci zase svou kolekci, teď to na mě vylítlo na stránkách. Ale nic moc, nějaké flitry, třpytky, jí to samozřejmě na těch promo videích v šatečkách sluší, ale nějak si to neumím představit na jiných postavách:-D.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
"ani tahle fotka neni "vstala, cvakla se a sla" protoze ten ringlight sam o sobe udela hodne."
To tady myslím všechny víme, že je světlo - a světlo. Známe to přece ze zkoušecích kabin
To - a světlo v skúšobných kabínkach je neľútostné hlavne na jar pri skúšaní dvojdielnych plaviek.
Ty je nejlepší zkoušet se slunečními brýlemi.... ![]()
To dělají ty tmavé oči, hlavně ta linka a stíny pod očima, kdyby to tam neměla, bylo by to hned jiné.
Ty stíny pod očima se tak teď nosí, podle Kim Kardashian. Na té je to právě pěkné.
![]()

klóbrc bych já neunesla, ale zbytek skvělý

Mutziputzi Tím zbytkem myslíš Harryho? ![]()
no na ní je klóbrc taky dost divný. jinak se mi to líbí moc.
Jiná Realita mne by nevadil klobr, mne se nelibi ta kabelka
Ten kalap má povinný a tento je ešte pomerne ok.
Meghan se mi líbí, jen ty nahrnuté kozačky, nevím mohla mít padnoucí. Ale ten Harry...,jak nemusím zrzky, zde výjimka potvrzuje pravidlo![]()
zlatahouba Ty kozačky jsou právě takhle skvělý, upnutý by tomu sebraly šmrnc neopak.
Mutziputzi mně se nelíbí kabelky a klobouk. Vypadá jak borovák,na který spadla suchá větev.
Ta kabelka je děsná.
Ale Alžběta opět nezklamala. Já prostě žeru ty její barvy ![]()

Problém je spíš v tom, že je ten kabát Meghan velký
zdensy Ale prdlajs, jak ulitej
Ten kabát ji dle mého sedí, klobouk je asi nutnost, kabelka se mi šíleně nelíbí (úplně ji vidím v ruce nejaký tý padesátkový kočičky) a boty já bych si nekoupila, ale proč ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)