Jos ano, a ten co tvrdil, že je panic, byl v tu dobu nastávající otec. Ten se taky sám udal na policii a podstoupil/podstupuje sex. léčbu. Myslím, že díky tomu nedostal žádný trest.
Omfg
Docela mě překvapuje, že se tu několikrát objevilo, že jste se na V síti nedokázaly dívat. Já myslím, že je důležitý to vidět. Vím, že je to na blití, ale myslím, že názornější vzdělání dětí a hlavně rodičů není a nebude.
Pro rodiče starších dětí doporučuji #martyisdead, volně přístupný miniserál na mall tv o tom jak vznikne, a kam až může zajít kyberšikana.
ice Urcite bych dala s dcerou tu verzi pro skoly, ale ta k dispozici neni. Poustet ve 12 verzi pro dospele mi nepripada uplne fajn. Hlavne proto jsme to po urcite dobe vypnuli a sli hledat, jestli nekde neni ta soft-verze pro skoly. Z dospele jsem videla casti, dost o ni cetla, casu je malo, radsi jsme si pustili novyho Madse Mikkelsena![]()
ice #martyisdead mam v planu.
slniecko díky za vysvětlení, já myslela, že je to silná stresová reakce, netušila jsem, že takhle může mozek reagovat i na poměrně běžné situace, nikdy jsem to nezažila, ani o tom neslyšela, my tu jsme asi trochu pozadu a máme žebříčkovou soustavu :)
Ak Vám to umožňuje neplatiť hypotéku, tak gratulujem
.
Ono to JE silná stresová reakcia, problém spočíva v tom, že ju nevyhodnocuje ten tenký kognitívny civilizačný náter, ale úplne iné vrstvy.
Cituji z Wiki: „Svádění má několik významů. Platonicky to může znamenat „přesvědčit k neposlušnosti nebo neloajálnosti“ nebo „vyvést z cesty, obvykle přesvědčováním nebo falešnými sliby“.
Pokud jde o sexuální přitažlivost, může to znamenat „přilákat“ někoho nebo někoho nalákat k pohlavnímu styku.“
No a já to tady používám v tom významu z té druhé části. Nevím, jaký jiný výraz použít.
Ale já se nepřu o význam toho slova ![]()
Nechápu jen, proč ho pořád používáš jen v souvislosti s holkou. To jako každá láká k pohlavnímu styku? Jak, prosímtě? Dělá striptýz? Chodí polonahá? Nebo jen tím, že sedí na jednom gauči s dotyčným?
To si má fakt natáhnout burku a vzít do ruky klacek, aby mohla, stojíc v koutě v bezpečný vzdálenosti od mužů, tyto případně odhánět?
Mně připadá, že ať dělá co dělá, pro tebe je to prostě fakt, že holka svádí jen pouhou existencí. Ano, pod svetrem má prsa... a pod kalhotama zas něco jinýho
No ale to ještě neznamená, že vybízí k pohlavnímu styku. Právě naopak, vždyť se tady celou dobu bavíme o tom, že ne každá o něj v tu chvíli zrovna stojí, i kdyby byla nahá!
To by nemohla jít ani na koupaliště, protože by si všichni kluci mysleli, že je - v plavkách - svádí... a oprávněně (podle tebe) by se na ni ihned vrhli... copak žijeme v prvobytně pospolný společnosti?!
Ale já se nepřu o význam toho slova
Nechápu jen, proč ho pořád používáš jen v souvislosti s holkou. To jako každá láká k pohlavnímu styku? Jak, prosímtě? Dělá striptýz? Chodí polonahá? Nebo jen tím, že sedí na jednom gauči s dotyčným?
To si má fakt natáhnout burku a vzít do ruky klacek, aby mohla, stojíc v koutě v bezpečný vzdálenosti od mužů, tyto případně odhánět?
Mně připadá, že ať dělá co dělá, pro tebe je to prostě fakt, že holka svádí jen pouhou existencí. Ano, pod svetrem má prsa... a pod kalhotama zas něco jinýho
No ale to ještě neznamená, že vybízí k pohlavnímu styku. Právě naopak, vždyť se tady celou dobu bavíme o tom, že ne každá o něj v tu chvíli zrovna stojí, i kdyby byla nahá!
To by nemohla jít ani na koupaliště, protože by si všichni kluci mysleli, že je - v plavkách - svádí... a oprávněně (podle tebe) by se na ni ihned vrhli... copak žijeme v prvobytně pospolný společnosti?!
Ale to je právě naprosté nepochopení toho, co to slovo znamená. Je to totiž AKTIVNÍ činnost směřovaná k někomu konkrétnímu. Ptala jsem se svého muže, co si představí pod tím, že ho někdo svádí. Odpověděl: „no, že mě balí“- pod tím si každý představí něco jiného, ale zčásti jde o neverbální komunikaci která jasně dává najevo že svádící má o sváděného erotický zájem.
Kde jsem proboha napsala něco z toho o čem píšeš ty? To je prostě reakce na jedno slovo naprosto vytržené z kontextu mých příspěvků a toho na co reagují, což se dá částečně připsat poněkud nešťastnému strukturování diskusí zde. No, co se dá dělat, tak tady holt zůstanu zapsaná jako obhajovatelka názoru ,,šla v minisukni, může si za to sama“, protože zřejmě svůj postoj nedokážu dostatečně jasně vyjádřit.
No, napsala jsi to tady: Sváděla mě, nechala mě sáhnout na prsa
To je prostě špatně. Že ho nechá sáhnout na prsa, neznamená že vybízí k souloži. Takový uvažování (v podstatě omlouvání následnýho násilí) prostě není na místě a je nutný to chlapům neustále vtloukat do hlavy (chlapům, ne holkám!). Já se jen divím, že to slyším od ženy...
Jako to, když souhlasím že s někým vypiju skleničku, ještě neznamená že s ním musím vypít celou flašku ![]()
barbucha ale dyť ta věta pokračuje dál! Pokračuje: zkusim jít dál, ona nesouhlasí, ok, nepokračuju a nevyčítám jí to. To je přece popis běžné interakce mezi lidma. To že ona ho svádí (tedy láká k sexuálnímu kontaktu - že to není rovnou soulož už jsem psala) on na to reaguje, ona s pokračováním nesouhlasí a on bez keců přestane, je přece přesně ten žádoucí stav po kterém se tady volá a jeden z cílů nutné edukace chlapců.
barbucha jak bys rekka tomu, kdyz se na mejdanu neco popilo a holka si sedla klukovi na klin, hladila ho, libala ... jiny slovo nez svadeni me nenapada. Mozna sexualni utok.
Trocha nehezkého čtení k nedávné debatě.

barbucha jak bys rekka tomu, kdyz se na mejdanu neco popilo a holka si sedla klukovi na klin, hladila ho, libala ... jiny slovo nez svadeni me nenapada. Mozna sexualni utok.
Tak jestli se chudák kluk otřásal odporem, ruce si strčil za záda, volal nenene a ve finále se rozplakal
dalo by se o útoku mluvit...
Ale já se nechci hádat (madluša ). Jen si prostě myslím, že i holka má právo nechat se hladit na prsou, líbat... cokoliv co je jí v tu chvíli příjemný... aniž by pak měla ale povinnost s dotyčným souložit (a aniž by se o jejím jednání muselo mluvit ausgerechnet jako o svádění, provokaci nebo útoku). To ať si dotyčnej myslí co chce, nicméně kalhoty ať nechá zapnutý, děkuji.
Jo, ten postoj veřejnosti, to je bída
Diky za sdileni, je to silene ![]()
Lamicka Druhý list, třetí odstavec.
Pokud má žena sklon opakovaně vybírat si agresora za partnera, nenese spoluzodpovědnost za svoji situaci?
Pokud má žena sklon opakovaně vybírat si agresora za partnera, nenese spoluzodpovědnost za svoji situaci?
nejsem si jistá, zda se ptáš nebo jen cituješ něco, co tě tam zaujalo...
pokud je to otázka tak ne, nenese...
Kan ne, nenese
Kan tak ona to prece nedela schvalne..
Lide obecne majit endence opakovat chovani co videli u svych rodicu. Bohuzel dost casto konci zeny, co byly tyrane jakod eti, s partnery, kteri je take tyraji. mas pocit, ze jsou za svou situaci spoluzodpovedne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)