berush Nevím, na jaké je škole, ale dneska už snad každá VŠ má své poradenské centrum pro studenty, kde mohou zajít ke školnímu psychologovi. Myslím, že to bývá nějak omezené, třeba 5 sezení/akademický rok, nebo podobně, ale jako první pomoc by to mohlo k něčemu být. Než se pročeká k někomu mimo školu.
Ordinace 24/7
berush Mně tu byla doporučena terapie.cz
berush Psychosomatická klinika nebo Inep.
berush určitě ať se zkusí obrátit na školního psychologa, většina univerzit ho dnes již má. Pak již doporučená Psychosomatická klinika. Případně nějaká antidepresiva může napsat i praktik, pokud je potřeba medikace. Držím pěsti, ať je dceři brzy lépe.
Zjistili mi počínající artrozu kyčlí. Milion doporučených přípravku...nemáte některá prosím nějaký konkrétní a lety prověřený?
stes Chondrosulf.
Sweet Potato díky
stesjá mám z více stran doporučení (i od ortopedu), že nejlepší na trhu je tento
continuity děkuju
stes kdybys šla do toho condrusulfu, kup si k němu nejaky kolagen.
continuity ok...vezmu teda asi to s kolagenem incl.
Protože prášek ve vodě nepozřu,našla jsem něco v kapslích bez kolagenu a vynesla dotaz, mam-li kolagen přidat a tady je odpověď z lekarny...třeba se to někomu hodí...
přípravek Barny's Triple Blend, kapsle může být vhodný při počínající artróze kyčlí, i přesto, že neobsahuje kolagen. Na počínající artrózu jsou totiž velmi vhodné právě látky, které tento doplněk stravy obsahuje. MSM (methylsulfonylmethan) je důležitá výživová látka, která se podílí na stavbě pojivových tkání a kloubních chrupavek. Glukosaminsulfát je přirozenou součástí kloubní chrupavky a synoviální (kloubní) tekutiny, přispívá k jejich regeneraci a pružnosti. Kolagen jako takový není nezbytnou podmínkou účinnosti – důležité jsou látky, které podporují strukturu kloubu jako celku.
kolagen asi není nezbytný, ale musis si hlidat dost kvalitnich bílkovin. Resp. měla jsem ten condrusulf z minula a sám už moc nepomahal, tak jsem ho chtěla využívat a dokoupila si ty kapsle... Nedoporučuji.
3mg Kolagenu v kapslích je množství, které nepozru zas ja. Mám pocit, že šest se jich zvládne v jícnu nastosovat tak, že poslední už kouká z krku ven. ![]()
O spolykani deseti denně, což je množství doporučené při zátěži, nemůže být řeč.
stesPak ještě koukni na Piascledine. Ten bývá chválen, ale tkušenost nemám.
Kolagen je prostě bílkovina. Tělo ho jistě přivítá, ale jak ho přetvoří a kam ho šoupne, to nevíš.
Sweet Potato to je všechno pravda, ale jak občas vidím ty jídelníčky žen a jak se to tady popisuje, tak bych nesazela na to, že každý ty kvalitní bílkoviny do sebe denně dostane.
Já piju hodně mléka, jim minimálně jednou denně maso, hodně sýrů a luštěnin a bílkovin mám tak na spodní doporučované hranici.
Doporučili mi ho při zánětu šlach, který nechtěl odejít. Že si ho perimenopauzální ženy pochvalují. Odradilo mě složení, obsahuje jen avokádový a sojový olej. Cenu si už přesně nepamatuju, ale atakovala 500, to bych si radši koupila avokádový olej v lahvi /soju asi v estrogeny přeměnit neumím, neumí to prý asi 80% Evropanů/. Tím jsem šanci na placebo efekt asi pohřbila a nedělo se nic ![]()
continuity Jo, s tím zcela souhlasím. Ale pořád lidi věřej, masírováni reklamou, že snědí/vypijou kolagen a on jim rovnou vleze do kolene nebo pokožky, podle potřeby.
No podle potřeby vleze, ale tam, kam si myslí tělo, ne tam, kam si myslím já. Já pevně věřím, že moje tělo není úplně debilni a dřív řeší nějaké strukturální postižení nosných kloubů (v rámci možností, které má) než vrasky. Ale možná mám nějaké jiné poškození, o kterém vůbec nevím, byl by to mnohem větší průser.
Další věc je, že pokud mu ty aminokyseliny k dispozici nedám vůbec (je jedno jak), nevleze nikam nic. Tak prostě dávám.
ten je na předpis. A jestli funguje, nevím. V listopadu jdu na TEP
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)