Makara at to dobře dopadne. Teď jsem s překvapením zjistila, že je to jednodušší operace než koleno. Tak držím palce.
Ordinace 24/7
continuity díky. Obavy mám, ale zároveň se těším.
Makara Budeme na tebe myslet. Asi už aby to bylo, viď. Uleví se ti, kyčle doktoři umějí.
Sweet Potato přesně- už aby to bylo!
Díky všem
Makara manžel byl na první TEP v 54 letech a druhé v 56. Tak mám doma Robocopa. Obě operace Surgal clinic v Brně, velká spokojenost, rychlá rekonvalescence. Za 2,5 měsíce od operace pinkal volejbal (toto nebudu dále komentovat). Držím palce ať ti to zase brzy běhá.
To zní optimisticky! Že bych nepřišla o celou lyžarskou sezonu a třeba zvládla nějaké jarní sklouznutí
?
Makara palce držím taky...dej tak info
stes diky - budu referovat
Makara Kamarádka z oboru říká, že v létě se operují lyžaři a v zimě cyklisti, právě aby nepřišli o sezonu
přeju, ať ti to dobře dopadne.
Myrtila tak o cyklosezóně v nejmenším nepochybuju
.
No, doufám, že mě ty srandičky nepřejdou. Třeba do auta se chystám rozhodně dřív, než po 3 měsících - že by to s automatem a operovanou levou nohou mohlo jít...
Makarav autě i u jiných sedů jde po operaci kyčle o úhel sedu. Měl by to dlouho bÿt spíš pololeh.
Sestře teď operovali kyčel ve Vysočanech. Týden je na pooperačním pokoji, poté 14 dní na rhb pokoji a pak ji rovnou sanitkou vezou do lázní Bohdaneč. A hned druhý den přišla na pokoj rhb sestra a začala se cvičením .
jj, něco už mám načtený - že třeba ten úhled mezi nohou a trupem nesmí být menší než 90°.
Tak Betty to je ideální, ale takhle to asi nezvládnu, neb si myslím, že jsem v práci nepostradatelná
a plánuju co nejdřív pracovat z HO. Jsem zvědavá, jak to půjde...
Makara já bych se teda přimlouvala, ať si najdeš čas aspoň na tu následnou rehabilitaci. Po všech operacích kyčlí v okolí mi to přijde jako důležité.
Evaeva počítám, že z ortopedie půjdu na rehabilitační v nemocnici, a pak mám v hlavě individuální RHB plán na doma (pod dohledem známé RHB, co v dělá v té nemocnici) + ambulantně u fyzioterapeuta + bazén po zahojení (manžel mě může vozit a taky si tam pocvičí/zaplave).
No uvidím, jestli po 2 týdnech doma nezjistím, že to fakt nejde, a budu ty lázně nahonem shánět.
Makara to zní dobře!
Můžete prosím doporučit probiotika k atb pro osmileté dítě? Dcera má pravděpodobně boreliózu ![]()
Mohučanka kupuju synovi Laktobacílky, jsou to cucaci pastilky s třešňovou příchutí. Chutnají mu.
Mohučanka Dcera 16, ale myslím, že u probiotik těch 8 není takový rozdíl jako v jiných lécích, užívá od Biopronu Premium, doporučeno v nemocnici. Kamarádka mi posílala tip, že u atb je lepší Saccharomyces Boulardii od Puravia Labs, ona je má pro dceru 10 odněkud z netu. Vůbec to neznám, ale kamarádka je příčetná, hodně dbá na to, co dětem podá. Já s tím osobní zkušenost nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)