999 já mám radši ten hylak, po enterolu mi paradoxně bylo párkrát těžko. Teď k atb jsme měli biopron, já nějakou řadu přímo k atb a bylo mi dobře.
Ordinace 24/7
stes no jenze v tomhle stadiu uz jsou ti probiotika malo, to chce antimykotikama vymlatit a do toho nasadit ty probiotika. no nebo se budes trapit, muze se to tahnout kor jestli te honi chute, to uz je echt rozlezly
Já mám vyzkoušené Lactobacilky, třešňové pro děti.
Prý pro dospělé mají být jiné, účinnější, ale byly to jedny z mála probiotik, co snesli i starší nebo hodně nemocní lidé, co nemohli polykat tabletky.
A na dětech je mám samozřejmě taky vyzkoušené.
Jos no ale co s tim? Na PN to neni, v poradku to neni.
ja uz na to dlabu, zitra jdu k doktorovi a necham si napsat PN aspon do stredy. Uz skoro dva tydny neco prechazim, ted jsem zas pul vikendu prospala a nic z toho, je mi furt blbe.
edit:
vzdycky to ma stejnej scenar, snazim se to nejak solichat, ze nechci byt nemocna, po tydnu az dvou uz jsem tak vycerpana, ze mam krece v brise jen kdyz se snazim vstat z gauce, pak si teda tech par dnu pn vezmu a biju se do hlavy, ze jsem to neudelalala driv, a dalsi kolo stejny :D
Jos no ja taky funguju, snazim se vypoustet veci a setrit se. Ale v patek jsem zmokla a hned mi bylo v sobotu hur, tak jsem lezela a na noc si dala nejaky hotdrink. Dnes je to zase v předchozím stavu.
Lilly_Ku ja si chci vzit nejake volno v dny, kdy nemusim do prace
Par dni uz jsem doma byla a pak se to zase rozjede
Daridari Evaeva Catherinne žluťásek Díky za tipy. Už to všechno pročítám, zatím vím, že Enterol a Hylak nejsou pro mě. U ostatních to porovnám.
viktorka_od splavu Je divný, že mi ho ten doktor vůbec nenabídl, asi to taky není pro mě.
Candance mi prave treba home office vubec nepomuze, protoze v praci prakticky nemam ukoly, ktery bych mohla delat nejak tak na pohodu :( a potrebuju prave ten klid, no.
Mha Díky, ale myslím, že lactobacily jsou něco jiného než probiotika.
Lilly_Ku Ale ano, vsak vylezet to je jedine reseni. Ja jsem asi 4 dny v praci nebyla, nemam plny uvazek. Ale to jsem mela tu vyrezanou osmicku a pochuzky se synem jako je treba foniatrie. A taky presne tak, staci jeden vyzivnejsi den, prochladnuti, vycerpani a zas jedu s kaslem nanovo.
To jsem nevěděla, jenom, že to mělo vždycky dobrý vliv na mikroflóru po lécích.
stes no jenze v tomhle stadiu uz jsou ti probiotika malo, to chce antimykotikama vymlatit a do toho nasadit ty probiotika. no nebo se budes trapit, muze se to tahnout kor jestli te honi chute, to uz je echt rozlezly
dik za osvětu,já jsem tímhle totálně nepolibena. Zítra si píšu obvoďakovi. Ještě mi teda vysvětli, co je to s těma rozběhlejma chutema....
tina prosím tě, omlouvám se, že tě tu takhle vyvolávám. Existuje nějaký paracetamolový sirup pro větší děti s vyšší koncentrací, něco jako je Nurofen junior pro děti od 6 let?
Máme ten Nurofen a na střídačku Panadol pro miminka, ale pro prvňáka už ho musíme dávat strašné množství. Syn ještě není ochotný zkusit tablety.
Děkuju moc
žluťásek jenom k informaci, ty paralenovy tabletky 125 jsou fakt mrňavý, třeba by mu to nevadilo.
žluťásek když tu tabletu rozdrtíš do sirupu, je to skoro stejné.
žluťásek teď ti to nepomůže, ale do zásoby, kdybyste měli cestu za hranice, prodává se ratiopharm paracetamol roztok 40mg/l, takže 20-25kg berou jen 7,5ml. Píšou chuť pomerančová, dcera teda dělala, že ji chci otrávit. ![]()
žluťásek já mám pocit, že teď nově existuje. Ale rozdrcenou tabletu paralenu by K. nepozřel? Buď jen tak nebo do sirupu nebo marmelády, jak píšou výše. Kluci to zvládají, pulím jim 250, 125 byla dlouhodobě nedostupná. Ale možná už bude, dlouho jsem to nesháňela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)