černá káva Ali, zatím mohu nabídnout foto rozpracovaného šátku.

černá káva Ali, zatím mohu nabídnout foto rozpracovaného šátku.

Dalia Dali, to je nádherná barva.
černá káva Myslela jsem si, že Tebe osloví. ![]()
Dalia Máš mě přečtenou![]()
černá káva Ali, dnes jsem ulovila tuto nádhernou přízi v barvách pavích per ...

Dalia uá, tá je nádherná!!!
slniecko Že ano!
Byla dražší, tak jsem ji prvně nechala být, ale potom jsem se pro ni musela vrátit. Uháčkuju z ní trojúhelníkový šál. Jen si říkám, že dvě klubka budou málo a budu si muset zajet ještě pro jedno.
Dalia Už sa teším na foto hotovej šatky, priadza je farebne veľmi zaujímavá.
Dalia normálne ako ju vidím, tak som zaľutovala, že som v pletení tak nešikovná.
Dalia Co to je za přízi? Můžeš dát odkaz?
Panenka Nako Vals - kupovala jsem v kamenném obchodě, tak nevím, zda se dá někde na internetu objednat.
Dalia Už sa teším na foto hotovej šatky, priadza je farebne veľmi zaujímavá.
Je i příjemná na dotek. Sama jsem zvědavá na hotový šál. ![]()
Dalia Dali
Tak to jsi měla šťastný lov. To je nádhera.
Už víš, co z toho vytvoříš?
slniecko Já už nepletu.
Ale nevím, kam bych to nosila, k Dali se velmi hodí. Mně by tak neslušela.
černá káva Opět trojúhelníkový šál.
Mám pro ně slabost. Líbí se mi, že se dají nosit na krk, nebo naopak přes ramena a že je to takový romantický doplněk.
černá káva pristala by ti iná
.
Ja nepletiem, pretože nie som schopná tej precíznosti. Akýkoľvek riadok začnem, končí buď o polovicu širší, alebo užší a aj to len v tom lepšom prípade, keď to nie je celé krivé na preskáčku.
Ale zvažujem už roky pletací stroj.
černá káva Opět trojúhelníkový šál.
Mám pro ně slabost. Líbí se mi, že se dají nosit na krk, nebo naopak přes ramena a že je to takový romantický doplněk.
Dali jsem na něj hrozně zvědavá.
slniecko Mně by asi šel ten jedlově zelený. Ale zase nemám k němu ani kabát, ani bundu a na práci na zahrádce se nehodí. Jestli nevíš, tak jsem už stará baba, i když "mezi lidi" chodím![]()
černá káva rozumiem. Pletené trojuholníkové šály sú pre teenagerov
.
Ale ja by som asi tiež skôr rovný hustý šál, alebo z tejto priadze úplne hladký rolák, ten by bol...tie trojuholníky neviem nosiť.
slniecko Pletené trojuholníkové šály sú pre teenagerov ...
... mně už dávno není "náct".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.