Já mám, to se mi ještě nestalo, že bych tady byla první. Garfie nejsi daleko, jen přeskoč z filozofů na ty knižní postavy.
Edit: tak ne. ![]()
Já mám, to se mi ještě nestalo, že bych tady byla první. Garfie nejsi daleko, jen přeskoč z filozofů na ty knižní postavy.
Edit: tak ne. ![]()
continuity
Šiš já už si myslela, že jsem úplně tupá, fakt totálně bezradná. Prostě budu muset počkat na další nápovědu.
Garfie ty ja taky! A taky nic, ale ted me neco napadlo, jdu to zkusit.
Garfie já tím myslela, že nejsem první. Jinak platí, co jsem psala.
continuity AU
Já furt nic!!! ![]()
Garfie ty furt ležíš s temi zády, že? Jinak bych ti řekla: běž se projít a budeš to mít hned.
continuity Už to mám! Uff, ale teda....byla to fakt taková tipovačka.
Dnes mi nejvíc pomohla nápověda o tom těle.
Garfie No mně to spíš než tipovačka přijde jako "Napiš největší blbost, která tě jen volnou asociací napadne" a ono to většinou vyjde. S logikou to moc společnýho nemá...
eM zrovna dnes jsem se k tomu dopracovala vcelku cílenou úvahou.
notna To já pochopila jako kalokagathia, takže mi to moc nepomohlo. ![]()
Garfie Moc přemýšlíš. Já se svým primitivním myšlením to měla na druhý pokus ![]()
notna
No děkuju, hned se cítím líp!
Garfie tak to furt chapu ja a nemuzu se od toho vubec posunout! A sambo se jen rano zamyslel a mel to![]()
Uz to mam, uf!
reknete mi, ze je to zase nejake fantasy, v zadnem normalni knizce snad nechodi svalovec v sandalech a nerozdava moudra, ze ne? ![]()
baltik on má jen svaly, moudra ne :)
baltik spis nez fantasy je to asi zanr baji a povesti?
baltik To by mohl být jedině Barbar Cohen! ![]()
baltik ta Rétorika je tam asi spíš kvůli zasazení do nějakýho regionu, taky mě to opět popletlo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.