Tak dneska nevim! Teda cpu tam porad jednu klasickou pohadku horem dolem a nic.
Knižní šifra
711990 je to podobnej zanr :)
Mám![]()
Dnes lehký.
Čekám na další nápovědu v poledně. První můj nápad mi to nevzalo a dál nevím.
Teda dneska se nechytam, ten jednorozec mi vubec nepomaha (ale konecne jsem.spokojena, ze si muzu celej den lamat hlavu!)
711990 Taky pořád nevím.
Jednorožec, to bude určitě fantasy. Tam se moc nechytám.
notna jj taky si myslim
Trefila jsem to hned rano a ten jednorozec by me teda asi spis pletl. Nebo si uz nepamatuju, k cemu tam vubec byl.
711990 já su taky furt mimo, moje kroky ráno vedly stejným směrem jako ty tvoje a pak už jen temno!
dneska je to od mého oblíbeného autora. Ale můj první tip byla princezna Fantagiro nebo jak se to píše, to tam nebyl ještě ten jednorožec a paruka ![]()
Mulen no jo, a ja furt hledala princeznu prevlecenou za kluka a nemohla jsem si vzpomenout!
Trefila jsem to hned rano a ten jednorozec by me teda asi spis pletl. Nebo si uz nepamatuju, k cemu tam vubec byl.
Nápodobně.
Sweet Potato Myrtilav jedné části a na konci měl dost podstatnou úlohu. Mě právě trkl (ne doslova
)
Mulen Aha, mne konec moc nebral, tak už si ho moc nepamatuju.
Teda dneska se nechytam, ten jednorozec mi vubec nepomaha (ale konecne jsem.spokojena, ze si muzu celej den lamat hlavu!)
Tak ja dnes nic. Fantasy moja parketa nie je a jednorozce ani fn.
cudzinka Můžu se zeptat, jaký byl slovenský včerejší tajný bonus? Dala bys nám ho sem prosím?
Mulen Tyjo, tak to si uz vubec nepamatuju. Byl i ve verzi na divani od nasich sousedu? Videla jsem to uz hodne moc davno.
Tak dneska jsem věděla už ráno, ale nevzalo mi to plnou verzi jména
.
Rada od Mulen je skvělá ![]()
Nicméně na víkendový bonus jsem nepřišla.
cudzinka Můžu se zeptat, jaký byl slovenský včerejší tajný bonus? Dala bys nám ho sem prosím?
Ja som vedela, ze mam spravit screenshot :) bol to dost dlhy zoznam smerujuci (aspon podla mna) k cervenej ciapocke, ktora to samozrejme nebola.
urcite tam boli pastelky, kosik, asi gps, slovo zacinajuce na B od Bozeny Nemcovej.
Tak a dnesok mam tiez uz za sebou. Len som si musela vyguglit tu spravnu postavu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)