Ja zatiaľ vôbec netuším, je to zas nejaké fantasy alebo sci-fi?
Knižní šifra
dorota Ano, fantasy, to nejlepší v celém vesmíru ;)
Ač mám tenhle žánr ráda, tak tohoto taky uolne skalní fanoušek nejsem, ale před lety jswm byla na skvelym představení v dlouhé, kde měla tahle postava hodně dobrý taneční číslo se zpěvem :-)
Potrefenáhusa Anooo! Měli ještě jedno představení podle jiné z knih, a taky bylo boží.
Potrefenáhusa Sweet Potato Asi před sto lety se mi povedlo stáhnout záznam z těch představení z uložto, a opatruju je jak oko v hlavě, jsou úplně boží ![]()
eM po slovnej nápovede som na to prišla, korytnačka pomohla. Meno autora a názov knižného miesta som už počula.
Tak dneska jsem myslela, že to budu mít na první dobrou a ono nic.
brrr ja taky a taky nic
ale nemam teda ani ten včerejšek, ten prvni obrázek mi přišel zjevnej, ale taky nic
Potrefenáhusa Cos za ten včerejšek hádala? Je to série knih pro mládež. Myslím, že i film podle toho natočili. A dala jsem ho hned, aniž bych něco z toho viděla nebo četla :o)
DruI hádala jsem američtí bohové
DruI ale díky tvy nápovědě už to mám :-)
brrr obrázek evokuje jistý žánr, ale býť tato kniha tam spadá, autor/ka není do toho žánru zařazována.
brrr A nemáš jenom překlep ve jméně? Mně to přijde hodně návodný...
Zadávala jsem přijímení v nepřechýleném tvaru a vzalo to.
Potrefenáhusa Tak americké bohy jsem četla, ti by mi na ten obrázek neseděli ![]()
brrr ja taky a taky nic
ale nemam teda ani ten včerejšek, ten prvni obrázek mi přišel zjevnej, ale taky nic
Namlsaná předchozími dny jsem si taky myslela, že to budu mít hned. Hlavně jsem teda byla dost nepozorná s prvním obrázkem a neviděla tam tu ameriku. Až jsi to tu napsala.
Potrefenáhusa dneska nepřechylovat přijmení :)
Ounz ja tipovala Mlýn na mumie, tak ten to evidentně neni ![]()
Ounz Ahá, tak proto mi to nešlo!
Potrefenáhusa ne ne, ale je to hodně popisný ten obrázek - je to vlasně jedna kniha
PotrefenáhusaMě taky okamžitě napadnul Mlýn na mumie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)