Včerajšia túra
Je to nebezpečné nechávať si dovolenku v Alpách na koniec leta... ![]()

Včerajšia túra
Je to nebezpečné nechávať si dovolenku v Alpách na koniec leta... ![]()

No teda! Ale krávy jsou bezva :)
Krása. Už červenají javory?
Ještě ne, možná někde na Hokkaidu :-)
Sleduje se to tady stejně jako sakury, ale zatímco ty jdou od jihu, javory postupují od severu, nám by měly dorazit někdy na přelomu října/listopadu.
Ta včela je úžasná!!!
Já teď moc nefotím, jen jedna zajímavá, už skoro lehce podzimní...

Ten podzim z toho fakt dýchá..moc hezké
super "zimní" fotky :-) Ty krávy jsou excelentní!
Super krávy!
Asi vám neuhly z cesty, co? ![]()
Ďakujem všetkým, no kravy vyzerali dosť zmätene, chodili sem a tam. Najprv sa zhŕkli pri bránke, takže to vyzeralo, že neprejdeme
ale po pár dupnutiach sa rozpŕchli...
Já jsem si včera po příjezdu domů všimla, že něco létá kolem motýlího keře a motýl to není. Měla jsem posledních 10 minut, než se slunko schovalo za stromy a keř byl ve stínu. A ta mrcha dlouhozobka se prostě ani na chvilku nezastavila.

Ve skutečnosti má tak 2-3 cm maximálně a nemůžu si pomoct, ale pořád mně připadá jako okřídlená létající myš :-) jakoby měla kožíšek :-)
to je úúúúžasný! a to fakt máme v brně, takovou potvůrku?:-O
No jo... je fakt , že jsem ji letos viděla poprvé- ta včera byla třetí za léto. Dřív jsem se o to nějak nezajímala..je celkem nenápadná.
Typické pro ni je,že nesedá na květ , ale nasává ten nektar ze vzduchu za letu
To sú krásne foto takmer neodfotiteľného hmyzu
Ku nám lietajú už také dva-tri roky.
jsem vypatrala ze komule se daji pestovat i v zakrsle forme, budu lakat dlouhozobky![]()
A proč zakrslou? Můžeš mít normální...
no už tak budu muset něco vyrýt a přesadit za silnici před dům:-)) holt pidizahrádka
Takový mikronetopýr. ![]()
to je úúúúžasný! a to fakt máme v brně, takovou potvůrku?:-O
Takový mi lítaly na kytky na balkóně - v Praze ![]()
tak konečně něco jiného, než hmyz. Norsko:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.