Fotím, fotíš, fotíme

Krása. V pátek jedu do Skotska a Anglie a má být hnusně.

tak konečně něco jiného, než hmyz. Norsko:
Tak tahle je teda super, naprosto dokonalá
Je to HDR anebo jen úprava?
Jinak všechny fotky z psolední doby super, ale nějak nezvládám komentovat (a ani zpracovávat vlastní fotky), protože finišuju s prací.... tak snad v průběhu podzimu ěnco taky dodám ![]()
pouze HDR funkce v Nikonu, bez úprav. Jen jsem si to poslala z foťáku do mobilu...
pouze HDR funkce v Nikonu, bez úprav. Jen jsem si to poslala z foťáku do mobilu...
Tak to má tu funkci ve foťáku tedy zvládlou velmi dobře, protože to vypadá velmi přirozeně ![]()
Já pro vás mám trochu uklidňující zeleně :-)

ty barvy jsou nádherný...
Z dnešního dne... počasí focení teda úplně nepřeje....

Úžasná kavárna 

Nojo, s jednolitě šedobílou oblohou se toho moc dělat nedá. Ale i tak je to krása.
Nórsko super, aj so zamračenou oblohou, ale s tým tam človek proste musí počítať... kým neleje, tak je to dobré
Som vyhrabala pár vlastných fotiek, úplne z toho na mňa dýchla nostalgia (a pach navlhlých, v tom počasí prakticky nevysušiteľných ponožiek a pohoriek) ![]()

Tý jo, na co já si stěžuji!!??
ale ta mlha a mraky mají taky svoji atmosféru... Možná lepší,než bezbarvá obloha.
To je pravda, aj to hnusné počasie má niečo do seba, Hardangervidda v hmle bol fakt zážitok. S naším vtedajším celkovo dosť punkovým prístupom nám to počasie ani nevadilo
Párkrát nám teda zasvitlo aj slnko... a zažili sme dokonca aj jeden celý (!) slnečný deň v Jotunheimen, kde som sa teda spálila ako nikdy v živote, ale aj tak to bol highlight... jediné čo ľutujem je, že som mala so sebou foťák, čo stál za prd. Takže je mi jasné, že sa tam budem musieť ešte niekedy pozrieť. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)