Život nahoře. ![]()

Život nahoře. ![]()

Super ![]()
To je dobrý! ![]()
Jj, výborná akce. Neobvyklé pohledy na město. A uvědomění si, jaká je ta Lucerna úžasná a obrovská stavba.

Díky za landing. Přidala jsem to tam. ![]()
Paráda

Po lehké úpravě

Moc pěkné to máš.
Krásné. Asi bych nechala bez úpravy, bez té zelené na stromech, která se po úpravě objevila, mi to celé přijde tajemnější, pro oko a pro představivost příjemnější...
Proto jsem dala obě, zajímalo mě, co se bude jevit lepší.
Dík, na tebe nemám :)
Ale houby, kdybys měla můj foťák a objektiv.... :-)
Ale musím se pochlubit. Jedna moje fotka motýla byla zvěřejněna na: https://www.instagram.com/insects_of_our_world/
A koho zajímá trochu hmyz, tak tam najde úžasné záběry. Na ty zase nemám já :-)
Je fakt, že tohle bylo na mobil, ale i tak, mně to nějak nejde. Asi si budu muset najít nějaký kurz, jen toho času kdyby bylo víc.
minulý týden v Peci pod Sněžkou :-)
Kdyby nekdo uvazoval o koupi zrcadlovky, aby si ji osahal, tak budu komplet prodavat svou vybavu.
Je to:
Nikon 3200, original a neoriginal baterka, dve nabijecky, 8gb karta, nafoceno do 20000 expozic, zaruka do 10/17
Nikon 16-85 3.5-5.6 s UV filtrem a cpl filtrem od Hoya, slunecni clonou a obema krytkama.
K tehle kombinaci pridam i pouzdro od Vanguard (maly biin)
Sigma APO EX DG 70-200 2.8, ma vlastni motorek, takze ostri i na te 3200. Obe krytky a ma vlastni obal.
Ceny k dohode. Za nikoni kombo bych rada aspon 16000,- za Sigmu aspon 8000,-
hm no dík;-(
Písek, akorát není od moře, ale ode dna pětimetrové jámy ![]()

Nikdo nic ? Tak 2 babočky z dneška. 

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.